Headlam sponsort 'frisse winkelwind'

Met de aangekondigde verlenging van de lockdown, die tot 9 februari zal duren, wilt Headlam haar klanten tegemoet komen. "Geen mogelijkheid om klanten te ontvangen, wel tijd om met je winkel aan de slag te gaan", begint het bedrijf in een nieuwsbrief aan haar dealers. "Daarom hebben wij voor onze klanten een aantal acties om de winkel helemaal klaar te maken voor 2021. Hopelijk hebben ze nog genoeg (online)klanten, maar kunnen de winkels deze tijd ook goed gebruiken om een aanpassing in de showroom te doen. Een nieuwe showvloer, of nieuwe showbanen van onze meest recente collecties? Zo is de winkel weer fris en fruitig voor het nieuwe jaar", aldus de vloeren- en raamdecoratiegroothandel Iedere 2de m² visgraat showvloer gratis

"Heb je een showvloer in je winkel liggen die wel een upgrade kan gebruiken? Of heb je nog helemaal geen showvloer van visgraat liggen? Maak dan gebruik van deze actie."

"Wij geven iedere 2de m² visgraat vloer gratis. 
Wil je nog meer oppervlakte leggen in je winkel dan geven wij daar dezelfde korting op tot een maximum van 50m² in totaal. Wij sponsoren hiervan dan 25m²."

Deze actie biedt Headlam op onderstaande items:
Coretec Naturals Herringbone
LS visgraat groot dryback

Showbaan Actie 6=3, met 50% showbaankorting
"Geef jouw winkel de uitstraling die jij wenst met de meest actuele en trendy interieurstoffen uit onze collectie. Wil je een pakkend resultaat, kies dan voor een reeks aan showbanen in verfrissende kleuren en met verschillende materialen."

"De klant bepaalt zelf hoeveel showbanen je van onze recente items in je winkel wilt presenteren. Kies uit 4=2 of 6=3, maar 20=10 kan natuurlijk ook.
Naast de gratis showbanen worden de overige showbanen dan ook nog eens met de gebruikelijke extra 50% showbaankorting geleverd."Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven