Abonnementendienst voor kaarsen gestart

Home of Candle is een in december 2020 in Amsterdam opgerichte abonnementsdienst voor handgemaakte, duurzame en vernieuwende kaarsen. Klanten kunnen kiezen uit een maandelijks abonnement op een van de drie lijnen: Classic, Cool, of Conscious. Sets kaarsen zijn ook verkrijgbaar voor de losse verkoop, bijvoorbeeld als cadeau. De kaarsen komen in een bijzondere verpakking en worden altijd vergezeld van een persoonlijk handgeschreven bedankkaartje.Alle kaarsen worden door lokale kaarsenmakers in Nederland en België met de hand gemaakt van zuivere grondstoffen. Verder wordt een deel van de kaarsen gemaakt door Atelier de Loeff, een atelier speciaal voor mensen die beperkte toegang hebben tot de gewone arbeidsmarkt. Deze kaarsen worden verkocht in de vorm van een permanente samenwerking: Home of Candle x Atelier de Loeff. Door deze kaarsen te kopen dragen de klanten bij aan het bestaan van dit bijzondere Atelier.

Naast deze permanente samenwerking, gaat Home of Candle ook voor speciale gelegenheden, zoals kerst en Valentijnsdag, tijdelijke samenwerkingen aan. De eerste samenwerking, a Candle Christmas
Carol, was met Bo Studio van interieur designer Demi Wilkes.Alle kaarsen komen in een bijzondere verpakking zodat de kaarsen zowel voor de klant als voor een ontvanger aanvoelen als een cadeau. Bij de kaarsen zit een handgeschreven bedankkaartje voorzien van een lakstempel met het logo. Deze kaartjes zijn van Khadi Papers, 100% gerecycled, fairtrade en zuurvrij handgeschept papier uit India. Indien een set of abonnement kaarsen als cadeau wordt gegeven, kunnen klanten zelf een tekst aanleveren die zal worden geschreven op het kaartje.

Meer informatie:
Home of Candle
www.homeofcandle.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven