Een collectie die bestaat uit tafel-, vloer-, hang- en wandlampen

Lamp Float telt 1001 gebruiksmogelijkheden

De door Mario Alessiani voor Axolight ontworpen lamp Float is een multifunctionele, draagbare lamp die bruikbaar is in verschillende uitvoeringen: als tafel-, vloer-, hang- en wandlamp. Dankzij de opening midden boven kan de lamp gemakkelijk op verschillende objecten worden geplaatst, zoals een lege fles, en naar eigen wens op diverse manieren worden gebruikt.

Een 36cm hoge voet voor gebruik als tafellamp en een 120cm hoge steel voor gebruik als vloerlamp worden met de Lamp meegeleverd, evenals speciale snoeren voor het gebruik als hang- en wandlamp. Het is een decoratief een veelzijdig item dat zeer geschikt is voor gebruik in om het huis, van de woonkamer tot aan het terras, maar eveneens beantwoordt aan de zwaardere eisen voor gebruik in restaurants of catering.

Float combineert een gestroomlijnde eenvoudige vormgeving met vernuftige technische elementen. De lamp is vervaardigd van aluminium en roestvrij staal en beschikt over een soft touch-systeem waarmee hij kan worden aangezet en de lichtsterkte kan worden gedimd. De lamp is ook geschikt voor buitengebruik dankzij de IP55-beschermingsklasse tegenwater en stof.

De Float lamp is uitgerust met een oplaadbare batterij, dia via een USB-aansluiting kan worden opgeladen, na opladen zo’n 9 uur lang licht garandeert en aan het einde van zijn levensduur kan worden vervangen. Het grootste voordeel is dat de lamp opgeladen kan worden zonder oplaadstation, waardoor het mogelijk is om op een beperkte ruimte meerdere lampen tegelijk op te laden.

Deze LED-lamp is in de lamp geïntegreerd en biedt vele voordelen, zowel vanwege zijn efficiëntie en lage energieverbruik als op het gebied van comfort en functionaliteit, hetgeen te danken is aan het gemak en de snelheid waarmee de lamp te bedienen is en de lichtbron naar wens kan worden aangepast.

Dankzij het brede beschikbare kleurenpalet, met keuze uit wit, zwart, blauw, grijs en mauve, biedt Float een ‘Light style’ voor zowel particuliere als openbare ruimtes, zowel binnen als buiten, waar hij een verleidelijk licht verspreidt.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven