De vrijstaande baden van Bette nu ook in mat zwart verkrijgbaar

Dramatisch monochroom zwart in badkamer

Baden in zwart ogen elegant en creëren een haast monolithisch effect. Bette biedt een groot aantal van haar vrijstaande ‘Silhouette’-baden nu ook aan in elegant mat zwart.

In de mode, fotografie en architectuur wordt monochroom zwart gebruikt als stijlmiddel: zwart laat silhouetten en structuren er meer uitspringen, en creëert helderheid met een tikje dramatiek. Dit geldt ook voor de badkamer, waar steeds meer producten, variërend van kranen, wastafels tot volledige badkamers in mat zwart worden uitgevoerd. Bette heeft hier nu vrijstaande baden aan toegevoegd.

Bette gaf haar vrijstaande baden de naam ‘Silhouette’. De in Delbrück gevestigde fabrikant biedt zowel vrijstaande als wand- en hoekbaden in de Bet-teLux en BetteStarlet-series aan. De in geglazuurd titanium-staal uitgevoerde baden vormen met hun grote gladde oppervlakte een grafisch stijlelement in de bakkamer. De mat zwarte kleur, die ‘ebony’ heet, verleent deze baden een monolithische aanwezigheid.Mat zwart toepassen in de badkamer
Er zijn twee manieren om de juiste setting te creëren voor een mat zwart Silhouette bad in de badkamer: ofwel in een subtiel ton-sur-ton ontwerp of in een krachtig zwart-wit kleurenschema.

In een zwarte badkamer gaan losse elementen op in de achtergrond waardoor de architectuur van de ruimte meer diepte krijgt, waarbij mat zwart in het geheel kan worden geïntegreerd. In een witte badkamer is het tegenovergestelde het geval: de badkamer vormt het decor en de hoofdrol is weggelegd voor het bad.

De voordelen van geglazuurd titanium-staal komen ook in mat zwart goed tot hun recht omdat dit robuuste materiaal bestand is tegen kleine ongelukjes en zelfs een brandende kaard op de badrand is geen probleem. Vanwege het harde oppervlak krijgen ook bacteriën en vuil geen kans. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk schoon te maken. Het glazuur is UV-bestendig en dit garandeert jarenlang plezier van de elegante uitstraling van mat zwart.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven