Ethimo breidt Rafael collectie Paola Navone uit

Dankzij de vooruitstrevende creatieve blik van Paola Navone en de ervaring van Ethimo werd een verrassende eetset gecreëerd die iedere omgeving omtovert tot een elegante en originele eetruimte. 

Rafael, die eigenlijk werd ontworpen als serie loungemeubelen, is nu ook als eethoek voor buiten verkrijgbaar, met tafels in verschillende maten en compacte leunstoelen, die dezelfde exotische uitstraling hebben en net zoveel comfort bieden als de andere items uit deze collectie.

De hoogwaardige materialen, tafelbladen met een fascinerende look en het oog voor detail maken de tafels en stoelen uit de Rafael collectie een unieke combinatie die een nieuwe dimensie zal geven aan etentjes in de buitenlucht.

Het marmer en kleurrijke geëmailleerd lavasteen waarvan de tafelbladen zijn vervaardigd, geven het ontwerp meer diepte en doen denken aan het kleurenspel van de zee. Het marmer en lavasteen werden met grote zorg bewerkt om een opvallend en asymmetrisch effect te creëren. De tafels, die in twee maten verkrijgbaar zijn (264 x 155cm of 160 x 160cm) zijn even stevig als de uitvoeringen in geborsteld en gebeitst teakhout. De combinatie van edele materialen, zoals steen en hout, geven samen een betoverend effect. De Rafael eettafel is eveneens in een geheel teakhouten (geborsteld of gebeitst) uitvoering leverbaar, en in een ronde versie (230cm diameter).

Deze versie kan nog worden verfraaid met een opvallend en zeer praktisch element: de zogenaamde ‘lazy Susan’, een draaiplateau (110cm diameter) uitgevoerd in marmer.

De Rafael tafels bieden de perfecte balans tussen comfort en design en er zijn bijpassende leunstoelen beschikbaar. Deze ergonomische en comfortabele stoelen zijn uitgevoerd in teak met een verassende leuning en zitting van gevlochten lichtgrijs touw, die past bij de eclectische uitstraling van deze gehele collectie. De steuntjes aan de stoelpoten zijn gemaakt van grijs plastic en zijn zowel decoratief als praktisch.

Het krachtige lijnenspel, de mooie materialen en levendige kleuren vormen de rode draad in deze collectie. Rafael is een eigentijdse eetset voor buiten die iedere omgeving een persoonlijke sfeer, creatieve touch en gezellig karakter geeft.  

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven