Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met vijf verschillende modellen

Ginger Home lanceert nieuwe collectie

Betaalbaar Design. Dat is waar meubelmerk Ginger voor staat. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd en deze bestaat uit vijf verschillende modellen. Player, Pine, Kisses, Domino en Love Island. Dit zijn de nieuwe banken in de Ginger collectie. Door de namen wilt het meubelmerk nieuwsgierigheud opwekken bij de consument. Ginger staat nog altijd voor eigenwijs en een tikkeltje anders, en dat is ook weer te zien in deze nieuwe collectie. De ontwerpers, Jansen & Jaski, halen inspiratie uit de trends en ontwikkelingen, maar denken vooral na over wat iemand wil die nét out of the box denkt. Het zijn vijf verschillende banken zodat er voor ieder wel wat bij zit. Van een elementenbank tot een klassieke vier zitter. Ginger staat voor Hollandse eenvoud met een Mediterraans tintje. 



Love Island

"Dit is liefde op het eerste gezicht. Zo zacht en smaakvol als een marshmallow. De Love Island bank doet zijn naam eer aan en is een geweldig podium voor speciale avonden op de bank. Kies links of rechts je podium en geniet. Het model past in elke woonkamer door zijn compacte afmetingen en heeft een zacht maar stevig zitcomfort. Het is een nieuwe vorm in de bankenwereld."

Domino
"Domino is Fennel's strakkere broer. Deze elementenbank biedt veel losse onderdelen: eenzitters, hoeken, een dormeuse, een hocker, linkse en rechtse 1-armige elementen, zodat je eindeloos kunt bouwen en veranderen in de woonkamer. Het zitcomfort is stevig, de uitstraling en het gevoel zijn neutraal. Zo kan Domino jaren meegaan en kan die wel tegen een stootje of vlekje."

Pine
"Als een lijntekening op papier laat Pine zijn vormen zo duidelijk zien. Ingenieus en speels, met rolkussens en dikke dubbele naden. Dit is een bank met designkarakter, een pronkstuk in huis. Simpel, maar zo speels."

Kisses
"De zachte kussens met ingeschoven middenlijn zien eruit als kus lippen, en zo heet deze bank je welkom. Zacht en toch stevig in het zitcomfort, het is echt een sofa om in op te krullen en naar je favoriete Netflix serie te kijken. Dit model is een elegante verschijning op zijn hoge poten en het aanzicht in elke maat."

"De nieuwe stoffencollectie is basic met een twist. Van dromerige zachte stoffen naar unieke patronen en structuren. Alle stoffen zijn sterk en kunnen tegen een stootje. Het kleurenpalet omvat zowel natuurlijke tinten als sterke, verrassende combinaties. Een gedurfde look, net als Ginger."

Meer informatie:
Ginger
www.gingerhome.nl 

Publicatiedatum: