Nieuwe hoofdkantoor van The Romo Group in gebruik genomen

"Er wacht een bruisende, inspirerende omgeving waar alle ruimte is voor creativiteit"

"Na jaren van plannen en toewijding voor het ontwerp hebben we een inspirerende en gezonde werkomgeving gecreëerd waar we trots op zijn. De onthulling van ons nieuwe hoofdkantoor!", meldt Rolf Bakx dit weekeinde op zijn LinkedIn-account.

Door de coronaperikelen heeft het allemaal wat langer geduurd, maar The Romo Group heeft dan eindelijk haar nieuwe state of the art hoofdkantoor in Engeland geopend. "In dit hypermoderne pand komen design en techniek op perfecte wijze samen. De service van The Romo Group wordt vanuit hier naar een nog hoger niveau getild; we kunnen nog sneller leveren en excelleren met voorraadposities. Het nieuwe pand biedt ook de mogelijkheid om aan tientallen vacatures invulling te geven. Er wacht een bruisende, inspirerende omgeving waar alle ruimte is voor creativiteit en persoonlijke groei. Het nieuwe hoofdkantoor weerspiegelt de kracht van The Romo Group in elk facet", aldus managing director Rolf Bakx.

The Romo Group is internationale producent in high-end interieurtextiel. Van oorsprong een Brits familiebedrijf bekend om zijn diverse assortiment stoffen, wandbekleding, passementwerk en accessoires.

Onderstaand verschillende foto's van het nieuwe onderkomen.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven