Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Waterbestendige vloeren van COREtec met enthousiasme ontvangen'

De diverse COREtec collecties, Essentials – Naturals – Naturals Visgraat - Megastone – COREtec STONE CERAtouch bieden één voor één verschillende decoren voor een geruime diversiteit aan interieurs. 



Weinig onderhoud 
Een COREtec vloer is gemakkelijk en snel in onderhoud. Voor de vloeren zijn ook onderhoudsproducten beschikbaar die door de fabrikant getest zijn.

Waterbestendig
Naast de krasbestendige slijtlaag is de vloer ook nog eens vuilafstotend, dus gemakkelijk in onderhoud. De vloer is ook watervast dus is de vloer ook geschikt voor de keuken of badkamer. Er is een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik.



De vloeren van COREtec® kunnen gelegd worden over de bestaande vloer door de onderlaag van kurk dat aan de COREtec® planken vastzit. Oneffenheden van de bestaande vloer trekken op die manier recht. COREtec is door de slijtlaag én door de structuur geluidsdempend.

De COREtec The Original vloeren zijn ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de originaliteit van de decoren, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft.

De COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in plankenformaat, tegels en visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de soundcore die contactgeluiden tot een minimum herleidt en door de onderlaag in kurk.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com  

Publicatiedatum: