Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DesignLines Agencies voegt twee nieuwe merken toe aan portfolio

"We hebben de competitie met importeurs uit het verre oosten gewonnen"

Het agenturenbedrijf DesignLines Agencies heeft een nieuw merk toegevoegd aan hun commerciële lijnen: Casual Solutions. ''Het is een onweerstaanbaar merk voor home en contractmeubilair."
Het Spaanse merk produceert en vervaardigt alle stoelen, sofa’s, fauteuils, barkrukken en objecten als (Giraffe, Konijn, Rendier & Beer) zelf. ''De woorden ‘Tailor made” komen bij deze fabrikant standaard in het woordenboek voor',' vertellen Errol Klein en Anneke van het agenturenbedrijf.

''De prijs-kwaliteit verhouding van de gehele Casual Solutions collectie is enorm. Zeker nu we de competitie met importeurs uit het verre oosten gewonnen hebben, die met een gemiddelde prijsverhoging van 400 % op containertransport te maken krijgen.''

Nieuw karpetmerk
Tevens heeft DesignLines het totale aanbod verrijkt voor dealers en interieurarchitecten met het merk Italiaanse merk KARPETA, trend zettende karpetten hand- geknoopt of geweven. Kind- en milieuvriendelijk vervaardigd van natuurlijke producten als wol, zijde, tencel en Bambu Silk. Naast de prachtige collectie karpetten wordt door KARPETA  de bijkomende collectie TEXTURAE gevoerd. ''Dit is een geweldige behangcollectie met zeer orginele prints op zowel papier, hetgeen het populairst is op de Nederlandse wanden, als vinyl voor badkamers of vochtige ruimtes.

DesignLines is de handelsagentuur voor complimenterende meubel - & verlichtingsmerken geschikt voor het interieur & exterieur als wel voor de kantoor- en projectinrichting.

Erroll en Anneke: ''Wees scherp, commercieel en succesvol in 2021! Wordt dealer van Casual Solutions Home & Contract of KARPETA in- & outdoor rugs met daarbij TEXTURAE behang.''

Meer informatie:
DesignLines
contact@designlines.nl
www.designlines.nl 
Tel: 06 14842001
Tel: 06 51381583 (Erroll Klein Wassink)