Jan Hogenkamp van inkoopcentrum De Woonindustrie: “Mooie nieuwkomers en indrukwekkende uitbreidingen”

Omdat er zowel nationaal als internationaal gezien bijna geen agenda is, heeft De Woonindustrie (DWI) vrij gemakkelijk de voorjaarsvakdagen kunnen verschuiven naar 15-16 maart en 21-23 maart. Het is overigens voor de eerste keer in de geschiedenis dat het inkoopcentrum zo laat in het voorjaar beurst. 

Die flexibiliteit helpt de branche. Retailers mogen hopelijk snel hun deuren weer openen en hebben zo de kans om een aantal weken klanten te ontvangen voordat zij de VAKdagen bezoeken. Voor de fabrikanten geeft het wat extra tijd om de voorbereidingen qua modellen en showroom-update te verzorgen.

Uitbreiding
"Een aantal partijen heeft opnieuw voor ons gekozen en voor uitbreiding gezorgd. Zoals bijvoorbeeld DTP, die een volgende uitbreiding heeft gerealiseerd. Die kiezen nog vaster voor De Woonindustrie om nog meer te kunnen laten zien. BKS Meubelen uit Staphorst is verhuisd binnen ons pand, zit nu naast Interstar en Havee. Heeft een aanzienlijk groei van de showroom gemaakt. Een compleet nieuwe showroom en dat ziet er waanzinnig uit."

"De grootste klapper wordt gemaakt door Passe-Partout en Haans Lifestyle (op de foto hierboven worden de handtekeningen gezet, red.), zij zijn nu aan het verbouwen. Zij werkten al nauw samen en gaan nu ook fysiek samen in één showroom. Je weet niet wat je ziet! Echt heel mooi wordt het", aldus Hogenkamp.

"Verder hebben we verlengd met onder meer Recticel (BEKA en Swissflex), NIX Design, Nordal, Tarkett, Candy & Carina (3CGruppe), It’s about Romi en Silkeborg. Nieuwe partijen zijn onder andere Skovby Möbelfabrik, ADA Möbelfabrik, Tenzo, Italia Living, RedCornersBeds / QBoxx, Creation Italia, Lalee, Loop Carpets.
Er zit veel reuring in De Woonindustrie. Interieurbedrijven hebben het in het afgelopen jaar redelijk goed gedaan. Veel bedrijven zoeken een ruimte om vanuit daar te kunnen werken en klanten te kunnen ontvangen. Gelukkig doen ze dat ook bij ons", besluit hij.

Barbara van Dijk van De Woonindustrie samen met Martin van Nederkassel (salesmanager bij Skovby). Nieuwe exposant die zich gespecialiseerd heeft in Scandinavische meubelen.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven