Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Clement Lammerts van Bueren vertegenwoordigt het Zweedse label

"EcoLife Beds blinkt uit in prijs-kwaliteit"

Clement Lammerts van Bueren is agent geworden van EcoLife Beds. Sinds kort vertegenwoordigt hij het Zweedse merk in Nederland. Om het merk verder in ons land uit te rollen, is hij op zoek naar dealers. 

"Ik was al een tijd op zoek naar een agentschap van een beddenmerk met potentie", vertelt Clement. "EcoLife kwam op mijn pad en ik was er vrij snel uit met de eigenaar wat betreft de toekomstvisie. Ik ben ertoe gekomen omdat het werken met collega-ondernemers in de retail gewoon erg leuk is om mee bezig te zijn. Vakkennis die aanwezig is in de diverse winkels, het sparren en dergelijke. Wat meespeelt is dat ik jarenlange ervaring heb als retailer en me goed kan verplaatsen in de gedachtegang van andere ondernemers."

De boxspring Eco Original Agave is gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% agave.

"Retailers melden zich al volop", gaat hij verder. "Zo hebben we al in korte tijd diverse nieuwe dealers mogen verwelkomen, waaronder Oost Slaapcomfort, een bedrijf opgericht in 1935. Het heeft een grote collectie opgenomen.

Wat ik met dit agentuurschap wilt bereiken? De doelstelling is een stabiel netwerk van retailers die enthousiast met het merk gaan werken. Daar horen een goede regiobescherming bij en diverse marketingtools, om op die manier door te groeien naar een aanwezige speler in de markt." 

Boxspring Eco Luxury is de meest luxe uitvoering van het Eco-Life bedden-programma. 

Met EcoLife Beds richt Clement zich op het midden- tot middelhoog segment. "Vooral consumenten die waarde hechten aan een ecologische footprint, natuurproducten en kwaliteit. Het merk blinkt uit in de prijskwaliteitverhouding. Sommige dealers waren verbaasd en reageerden van 'hoe kan dit; deze kwaliteit voor deze prijs?'. Het zijn volledig natuurlijke bedden zonder dierlijke materialen, maar gemaakt van agave, biologisch katoen, linnen en vlas en voorzien van hoekveren in zowel de box als matras. Verder is er een ruime stofkeuze, maar ook eigen stoffen kunnen toegepast worden. Tevens beschikt EcoLife over alle keurmerken en een garantietermijn van 25 jaar", weet Clement.

Boxspring Eco Comfort is een 100% natuurlijke boxspring met een volgens Clement zeer mooie prijs- en kwaliteitverhouding. 

Het topmodel Luxury is voorzien van een 18 cm hoge pocketveer en leverbaar met sidestiching."En dat ruim onder de 10.000 euro consumentprijs. Ook goed om te weten: alle bedden zijn leverbaar met 100% natuurlijke materialen zonder latex!", benadrukt hij.

Meer informatie:
EcoLife Beds
Clement Lammerts van Bueren
+316 237 68 288
clement@ecolifebeds.se
www.ecolifebeds.com