De Woonindustrie verschuift VAKdagen naar 15-16 & 21-23 maart

Jan Hogenkamp: "Het geeft de retailer de ruimte om straks op gang te komen"

Ook voor De Woonindustrie betekent de lockdownperiode dat er voortdurend keuzes moeten worden gemaakt. Woensdag heeft de directie, na ampel beraad met de klankbordgroep van het inkoopcentrum, besloten om de voorjaarsvakdagen te verschuiven van 1-2 februari en 7-9 februari naar 15-16 maart en 21-23 maart. "Veiligheid en gezondheid gaan boven alles. Daar kunnen we alleen maar met respect op anticiperen", laat woordvoerder Jan Hogenkamp desgevraagd weten.

"Zoals het er nu naar uitziet zal de Nederlandse overheid de lockdownperiode wat verlengen. Die zal gaan naar 31 januari, zo is de verwachting. Wij willen gewoon duidelijkheid voor onze exposanten en bezoekers én solidair zijn aan de retailers als die hun deuren inderdaad langer moeten blijven sluiten. Woonwinkeleigenaren krijgen met de verschuiving wat meer lucht, dat zo gauw ze open kunnen eerst een paar weken normaal kunnen draaien. We rekken het dus allemaal iets op. Het geeft de retailer de ruimte om straks op gang te komen."

Hoe reageren de exposanten op dit besluit?
Jan: "Ik heb er vooraf een heleboel gesproken, zo van 'wat horen zij nou uit de markt van hun klanten'? De meeste exposanten staan er achter, vooral ook om de retailer wat meer lucht te geven. Na de bekendmaking van het besluit kreeg ik heel wat telefoontjes. Iedereen is er het mee eens."

Voor de reeds geplande vakdagen van 1-2 februari en 7-9 februari hebben verschillende exposanten al afspraken met klanten gepland. "Die kunnen doorgaan, want we blijven 'gewoon' open voor de vakhandel."

De DWI Voorjaarsvakdagen vinden nu plaats op:
- Maandag 15 maart:  10.00 - 18.00 uur
- Dinsdag 16 maart:    10.00 - 18.00 uur
- Zondag 21 maart:     10.00 - 17.00 uur
- Maandag 22 maart:  10.00 - 20.00 uur
- Dinsdag 23 maart:    10.00 - 18.00 uur

Tijdens deze dagen wordt gewerkt met timeslots. Bezoekers kunnen zich voor meerdere timeslots inschrijven. Reeds ingeschreven bezoekers krijgen aanvullend een aparte mail dat aanmelding is omgezet naar de nieuwe datum. Mocht het nieuwe tijdslot niet uitkomen, dan kan men contact opnemen via 030 - 303 27 00 of info@dewoonindustrie.nl.

Interieurprofessionaldag
Op dinsdag 23 maart vindt de jaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats tijdens de Voorjaarsvakdagen 2021. Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft De Woonindustrie een professioneel dagprogramma samengesteld met experts op het gebied van
verschillende actuele thema’s.

De Woonindustrie is elke maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak met een exposant geopend. Bezoekers zijn van harte welkom om met maximaal twee personen langs te komen. 

DWI is een B2B centrum en is enkel voor de vakbezoeker toegankelijk. De consument kan, vooralsnog, tot en met 19 januari DWI niet bezoeken.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven