My Flame Lifestyle opent nieuwe showroom

My Flame Lifestyle, groothandel in interieurgeuren, opent 11 januari haar vernieuwde showroom. "Voor nieuwe en bestaande klanten is een bezoek aan de showroom dé kans om op een veilige manier de gehele collectie van My Flame Lifestyle te kunnen bewonderen. En niet geheel onbelangrijk, te ruiken", vertelt Femke de Boer, medeoprichter van het geurbedrijf.


Femke de Boer: "De nieuwe love collectie zal in aanloop richting Valentijnsdag een echte hardloper zijn."

"De nieuwe collectie geurproducten kunnen meteen worden besteld en zijn ook direct leverbaar. Ook kunnen de lucifers weer worden besteld, hier zitten veel klanten al een tijd op te wachten. Tijdens het bezoek geeft de accountmanager uitleg over de producten en zal samen met de klant de juiste collectie voor de desbetreffende winkel selecteren. Tevens zullen er tips & tricks worden gedeeld om de producten op de beste manier te presenteren in de winkel." 

My Flame Lifestyle zit gevestigd met haar showroom in Studio's Aalsmeer.

My Flame Lifestyle zit met haar showroom in de Studio's van Aalsmeer. "Met de vele andere groothandels en showrooms in de omgeving valt een bezoek aan onze showroom gemakkelijk te combineren met andere."Meer informatie:
My Flame Lifestyle
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
+31 (0)62 188 853 2
danique@myflame.nl  
www.myflame.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven