SeaStone Microcement betonciré vloeren en wanden

Nieuw op de markt: cementgebonden stuc dat kant-en-klaar is

Creëer decoratieve vloeren, badkamers (ook de natte cel), wanden en zelfs meubelen met een product dat de look heeft van Betoncire, maar het zeker niet is. De consument is volgens Karen en Atto van Seastone Concrete Brabant dol op deze stoere betonlook maar de professionele verwerkers werken er liever niet mee. ''Het is bewerkelijk, lastig aan te maken, niet houdbaar, beperkt in kleurstelling, niet waterresistent en flexibel. Om maar een paar dingen te benoemen.''

Seastone heeft deze problemen opgelost. Met een kant en klaar systeem, verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren en 24 maanden houdbaar. Dit neemt alle bezwaren weg en zorgt voor een scala aan mogelijkheden. Dit unieke product is cementgebonden, oersterk, ultradun, flexibel en licht. Het materiaal is goed bestand tegen intensieve beloping, heeft een grote slijtvastheid, een hoge mechanische weerstand en is krasvast. Geschikt voor naadloze vloeren in grote open ruimten; gemakkelijk te reinigen en onderhouden. 

Wat is SeaStone Microcement?
SeaStone microcement is een kant-en-klare beton ciré stuc op basis van cement, verschillende harsvarianten en minerale pigmenten, niet te verwarren met betonlookverf. Een écht cementgebonden stuc dat bovendien kant-en-klaar is, is nieuw in de markt. 
Dit is goed nieuws voor de professional en de doe-het-zelver.

De microcement is milieuvriendelijk, gebruikersvriendelijk en duurzaam. Het is een cementgebonden product (niet kalk-gebonden) en is daarom van zichzelf water resistent. Het is buigzaam maar toch knetterhard en slijtvast. Door deze buigzaamheid zal het product door temperatuurverschillen uit zichzelf niet scheuren. Dus uitstekend geschikt voor op een vloer met vloerverwarming. 

Met de hand
Microcement is een stuc op cementbasis die met de hand op vloeren wordt aangebracht om een ​​naadloze oppervlakteafwerking te creëren. De afwerking is vergelijkbaar met wat je zou verwachten bij gepolijst beton. Omdat het ter plaatse met de hand wordt geschuurd, krijgt u een echt unieke textuur op uw vloer die nergens anders precies zal worden gerepliceerd. SeaStone Microcement is de perfecte vloerafwerking voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor houten of tegelvloeren. Het creëert een zachte, neutrale naadloze, eigentijdse basislaag waar je je interieur omheen kunt bouwen.

Eigenschappen
Ondanks de minuscule dikte, is een van de belangrijkste eigenschappen van SeaStone microcement de hoge weerstand en hardheid; SeaStone Medium en Fino kunnen zelfs worden gebruikt in gebieden met veel verkeer.

Factoren
Verschillende factoren zijn van invloed op de weerstand en hardheid van SeaStone microcement, zoals de ondergrond waarop het wordt aangebracht, de gekozen opbouw speelt hier ook een belangrijke rol in.

Seastone heeft niet alleen diverse mooie producten op dit gebied, er zijn ook kant en klare producten ter afwerking geproduceerd. Denk aan behang dat handbewerkt is met microcement, panelen voor de muren en nu zelfs ook panelen voor de badkamer die direct over de tegels of onregelmatige muren aangebracht kunnen worden. Ideaal ook voor grote projecten of projecten waar haast bij geboden is.

Decoratief
Naast microcement heeft Seastone ook prachtige decoratieve roeststuc. Een product dat makkelijk en veilig aangebracht kan worden op muren, de schoorsteenmantel, meubelen etc. Het product gaat direct oxideren en geeft een prachtige en unieke look.

Voor het uitvoeren van een project kan gebruik worden gemaakt van de professionele Seastone verwerkers. Deze bieden 5 jaar garantie op het werk.

Seastone heeft ook een nieuwe krijtverf (een No Seal versie) en betonlook verf ontwikkeld die allebei in alle RAL en NCS kleuren beschikbaar zijn.

Seastone Distributeur Brabant
Geluk in een Potje is de distributeur van SeaStone Decorative Concrete voor Noord-Brabant.

www.seastonebrabant.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven