Handschrift Italiaanse fabrikant keert terug in vernieuwde collectie

Het Italiaanse designmeubelhuis Fantin breidt haar Frame-collectie uit met een serie kasten, ontworpen door Salvatore Indriolo. De collectie werd in 2018 voor het eerst op de markt gebracht en kenmerkt zich door het gebruik van metaal. Eerder schreef Wonen360 al over deze duurzame (buiten)keukens.De Frame-collectie omv at keukens, tafels, boekenkasten en accessoires in verschillende afmetingen. "Alle onderdelen zijn vervaardigd uit stevige frames die altijd in het zicht zijn en dat is precies waar Fantin om bekend staat. Al meer dan 50 jaar werkt het bedrijf aan onderzoek en ontwikkeling van oplossingen en ontwerpvaardigheden, versterkt door de kwaliteit van mechanische verwerking. Hierbij wordt een balans gecreëerd tussen industrie en vakmanschap, productie-efficiëntie en aandacht voor detail", laat Jaco Snip weten, verdeler van het Italiaanse merk voor Nederland.

FRAME Tafels: 
Tafel serie geheel in staal. ook het blad is in staal. De tafels kenmerken zich door de rondom in poedercoating afwerking in kleur naar keuze uit de grote standaard kleur collectie. Een serie tafels in verschillende maatvoeringen en hoogtes te verkrijgen. Eventuele klant specifieke wensen zijn na overleg te verwerken. 

FRAME tafels zijn in een aantal kleuren beschikbaar voor outdoor gebruik. Het staal heeft in dat geval een speciale voorbehandeling ondergaan zodat dit hiervoor geschikt is. FRAME Side-Cub board kasten
Deze kastenserie bestaat geheel uit staal. Zelfs het topblad is in staal. De kasten kenmerken zich door de rondom in poedercoating afwerking in kleur naar keuze uit de grote standaard kleur collectie. Door het monoblock design zijn er verschillende afmetingen beschikbaar en is er de keuze tussen gesloten of geperforeerde deuren of een combinatie hiervan. Staand op de verhoogde poten geeft dit de kasten een iets stoer karakter.FRAME Boiserie
Een kleine serie geheel uit staal vervaardigde garderobe, spiegel, memo board. De modellen kenmerken zich door de rondom in poedercoating afwerking in kleur naar keuze uit de grote standaard kleur collectie. 

FRAME Book Case system
De serie is uiteraard geheel in staal en is een naar wens samen te stellen ‘open rekken systeem met heel veel uitvoeringsmogelijkheden. Naast de basis in open schappen in verschillende breedtes zijn er allerlei toevoegingen mogelijk: gesloten onderzijden, achterwanden, zijwanden, klep fronten etc. De onderdelen kenmerken zich door de rondom in poedercoating afwerking in kleur naar keuze uit de grote standaard kleur collectie. 

Meer informatie:
All2Design
info@fantin.nl  
www.fantin.nl     


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven