Detaillisten kunnen vernieuwde showroom in Apeldoorn bezoeken

De Decostar Decodays in januari en februari

Om toch een veilig en compleet inkoopmoment aan de retailers te kunnen bieden organiseert Decostar in januari en februari De Decostar Decodays. Tijdens deze Decodays kunnen detaillisten de vernieuwde showroom in Apeldoorn bezoeken. Een afspraak maken is vooraf wel nodig.

Een bezoek aan de showroom is een mooi inkoopmoment voor verschillende retailers, want als totaalleverancier biedt Decostar veel verschillende productgroepen aan. De voorjaar 2021 collectie is te bestellen en deze is direct leverbaar.
Daarnaast is de najaar winter collectie 2021 ook al te bewonderen en te pre-orderen. Ook staan de 4 nieuwe geurmerken welke Decostar over nam van Sajovi als sfeervol gepresenteerd.

Tijdens de Decodays worden bezoekers ontvangen met koffie en gebak, om vervolgens met de accountmanager de showroom bekijken. Hierbij krijgen ze uitleg over de producten om de juiste collectie te selecteren. Na de afspraak is er een heerlijke lunch of diner, waarna de klant afsluitend met een goedgevulde Countryfield goodybag naar huis gaat.

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom op afspraak geopend. Daarnaast biedt Decostar de mogelijkheid om op zondag 10-01 (de oorspronkelijke datum van TrendZ) een afspraak te maken voor een inkoopmoment.

Let op vooraf aanmelden via de accountmanager of via sales@decostar.nl 

Bron: LinkedIn

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl 
www.decostar.nl 
www.countryfield.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven