Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

X²O Badkamers over trendkleuren 2021

Waar vroeger tegels kleur brachten in de badkamer, is dat anno 2021 het kraanwerk. Om de huidige trends zoals hout en naadloos design extra catcher te geven wordt er vaak gekozen voor kranen in een originele kleur. Bij X²O Badkamers kunnen consumenten terecht voor de nieuwste Brushed-metaalkleuren die in heel de badkamer kunnen worden doorgetrokken.



Badkamertrends volgens X²O Badkamers:
- Mat zwart is het nieuwe chrome. Deze tijdloze kleur is niet meer weg te denken in de westerse badkamer en wordt vaak gecombineerd met warme houtsoorten of een stoer industrieel badkamerinterieur.
- Brushed Rose Gold is een warme kopertint die zorgt voor een classy touch en die vaak samengaat met zachte tinten.
- Brushed Gold geeft jouw badkamer een luxueuze uitstraling. Goud en notelaar zijn de perfecte match voor een royaal interieur.
- Brushed GunMetal is een donkere geborstelde grijstint die meteen stoer en uitdagend aanvoelt. Het is een veelgebruikte kleur in een industrieel interieur.
- Brushed CoolMetal is een warme variant op roestvrij staal. Het heeft alle voordelen van de uitstraling van inoxkranen, maar dan zonder de typische nadelen: denk aan vingerafdrukken en krassen.



Meer informatie:
X²O Badkamers
www.x2o.nl  

Publicatiedatum: