Menno en Lianne Veldboer geven stokje door

Voor Veko Lightsystems breekt er een nieuwe periode aan; Menno & Lianne Veldboer verlaten Veko per 1 januari. Dit kon alleen als er een goede opvolging voor Menno Veldboer is geregeld. Een geschikte CCO heeft Veko gevonden in Manon Schuurmans. Vanaf juni werkte ze nauw samen met Menno zodat ze een goede basis heeft gelegd om de taken als CCO volledig over te nemen. Menno heeft het volste vertrouwen in Manon.

Veko Lightsystems International BV bedankt Menno & Lianne voor hun jarenlange succesvolle inzet. "We wensen ze heel veel succes bij hun nieuwe uitdagingen."
Een persoonlijk afscheid is helaas niet mogelijk in deze tijd. In onderstaande video blikken Menno & Lianne terug op hun Veko-leven en richten het woord tot haar relaties.



Veldboer & Veko
Menno Veldboer is de tweede generatie Veldboer die aan het roer staat. Hij heeft ervoor gezorgd dat Veko in korte tijd uitgroeide naar de organisatie die het nu is. Door zijn passie en ondernemerschap ligt er een solide basis voor de toekomst.

Overname door de Fagerhult Group
Er is geen derde generatie die het roer over kan nemen. Daarom is in 2018 besloten dat de aandelen van Veko overgenomen werden door de Fagerhult Group. Deze overname zorgt ervoor dat Veko een gegarandeerde toekomst heeft. Iets wat voor Menno & Lianne Veldboer heel belangrijk is. Ondanks dat Veko onderdeel is van de Fagerhult Group opereert zij nog steeds volledig autonoom.

Meer informatie:
Veko Lightsystems
www.veko.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven