Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichting uit pillendoos van Modular Lighting

Modular L.I.’s meester-magiër Jeffrey Huyghe heeft een nieuw staaltje lichttherapie om huis en geest mee te verlichten ontworpen. "Placebo ziet eruit als een pil en opent met zijn verschillende formaten een nieuwe weg naar grafische en architecturale algemene sfeerverlichting. Van klein accent tot imposante hanglamp, Placebo’s got the cure."



"Het tweeledige ontwerp van Placebo valt op door z’n slimme eenvoud en vrolijke klasse. Een led-unit klikt samen met een van de vier handgeblazen glazen opzetstukken – er is een glazen buis of bol, telkens in een groot en klein formaat – tot één element. De led-unit, en daarbij dus ook de opzetstukken, kunnen naar boven of naar beneden wijzen voor op- of neerwaarts licht en extra stylingvrijheid voor de architect of bewoner."

Naast de twee klassieke Modular L.I. poederlak kleuren zwart en wit, komt Placebo in nog vier andere varianten met telkens een geanodiseerde en geborstelde afwerking: zwart, zilverbrons, champagne en brons. Zo houd je Placebo of heel grafisch en clean, of je geeft er een zachtere touch aan.



Door Placebo’s veelzijdigheid in zowel kleur als up- of downlighter, leent hij zich als de perfecte paracetamol tot allround toepassingen en combinaties. Hang hem in z’n eentje op als statement piece voor algemene verlichting of om een interieuritem te accentueren; speel met de dualiteit van op- en neerwaartse verlichting door voor een duo te gaan; of experimenteer met verschillende hoogtes en vormen.

Meer informatie:
Modular Lighting
www.supermodular.com

Publicatiedatum: