Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nilson Beds viert 15-jarig jubileum

Het jaar 2020 moest voor Nilson Beds het jaar worden voor een ambitieuze groeisprong. Een mooie start is gemaakt dit jaar met de opening van de nieuwe showroom, de invoering van een nieuwe huisstijl en de introductie van een bijzondere nieuwe collectie.

Na jaren plannen maken heeft Nilson Beds in januari haar intrek genomen in een nieuwe showroom in Amersfoort. Een jaar lang werd gebouwd aan dit concept. Een Brand Experience Store waar alles onder één dak gevonden kan worden: een testruimte, stijlvolle slaapkamer-opstellingen, een stoffenkamer, ruimte om gasten te ontvangen, kantoren en magazijn.



Nieuwe huisstijl
Naast de nieuwe showroom werd het na vijftien jaar ook tijd voor een nieuw logo en huisstijl. "Een eigentijds ontwerp, strak maar toch tijdloos", meent oprichter Rijndert Fluit. "De opening in de O symboliseert de zon die op- of ondergaat." De nieuwe huisstijl is in de loop van het jaar stijlvol doorgevoerd in de belettering, alle drukwerk-uitingen en een nieuwe catalogus. "In 2021 gaat ook de nieuwe website live", vertelt Rijndert.



Design-bedden
De nieuwe showroom is een echte ‘brand experience store’ geworden van 1000m2. "Hier kunnen we goed laten zien wat we in huis hebben, letterlijk en figuurlijk", zegt Rijndert. Gerenommeerde interieurontwerpers als Wolterinck en Remy Meijers tekenden voor diverse bed-ontwerpen van Nilson. Binnenkort wordt een ontwerp van Roelfien Vos gepresenteerd. 'Een bijzonder en vernieuwend ontwerp en echt iets anders dan wat we tot nu toe in de collectie gehad hebben", aldus Rijndert.



Topkwaliteit slaapcomfort
De collectie van Nilson kan opgedeeld worden in ‘Natural Beds' en ‘Hotel Beds’. ‘De hotelbedden vormen onze basiscollectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het andere segment betreft bedden gemaakt van natuurlijke materialen als wol, katoen en paardenhaar. Ter gelegenheid van het jubileum heeft Nilson Beds een speciale editie van hen hotelbed ontwikkeld.

Investeren in goede nachtrust
Steeds meer particulieren en interieurontwerpers vinden de weg naar Nilson. "Nu we in Amersfoort gevestigd zijn, ontvangen we steeds meer spontane bezoekers. Zeker nu we ook op zaterdag geopend
zijn. Juist in deze tijd met corona, is de aankoop van een bed een goede investering. Nu we meer thuis zijn en niet op vakantie kunnen, willen mensen in hun slaapkamer een hotelgevoel creëren. En dat is ook ons motto: met Nilson maak je van je slaapkamer een luxe hotelsuite’, zegt Rijndert.



Hotelprojecten
Ook bij hotels staat Nilson op de kaart. Rijndert: "We bieden een mooie prijs/kwaliteit-verhouding. Veel hotels blijven, ondanks corona, investeren in Nilson bedden. De hotelbedden zijn voor veel mensen ook de eerste kennismaking met Nilson. Ze logeren in een Nilsonbed en worden zo fijn wakker dat een bezoek aan de showroom volgt. Dat is nog altijd de beste reclame die er is!"

Meer informatie:
Nilson Beds
Hanzeboulevard 26
3825 PH Amersfoort
(033) 303 9850
info@nilsonbeds.nl
www.nilsonbeds.nl

Publicatiedatum: