Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jasper van Rijn en Carlo Abdul blikken terug op eerste jaar ZOEN

"Een deur hoeft geen noodzakelijk kwaad te zijn"

Ongeveer twaalf maanden geleden lanceerde ENZO architectuur & interieur haar eerste meubellijn, genaamd ZOEN. Eigenaren en ontwerpers Jasper van Rijn en Carlo Abdul brachten een collectie op de markt dat bestaat uit handgemaakte meubelen van Hollandse bodem, waar duurzaamheid centraal staat.

Jasper van Rijn blikt terug op het afgelopen jaar: "ZOEN is ontzettend goed ontvangen. Het is een spannend jaar geweest omdat we drie maanden na de lancering al in lockdown gingen. Wij waren aanvankelijk bang dat ZOEN hiermee stil zou komen te liggen, maar het omgekeerde gebeurde."

Een prettig gevoel hebben bij je interieur is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Ook bij ZOEN werd dit geconstateerd. "In 2020 hebben we mooie bestellingen mogen maken. Van mensen die investeren in één ZOEN meubel als eyecatcher tot aan volledige interieurs zie zijn aangekleed met ZOEN meubelen", vertelt Carlo Abdul.Noodzakelijk kwaad of kunstwerk?
De collectie bestaat uit salontafels, eetkamertafels, dressoirs, een drankenkast, een roomdivider en deuren. Voornamelijk de laatst genoemde heeft een belangrijke rol ingenomen, binnen ZOEN. "Een deur hoeft geen noodzakelijk kwaad te zijn", maakt Carlo duidelijk, "wij geven de kans om er een kunstwerk van te maken."
Toename vraag duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal binnen de meubelen, die gemaakt zijn van materialen zoals noten- en eikenhout uit Europa, staal, messing en rookglas. "We merken dat het duurzame label dat aan de ZOEN collectie hangt steeds belangrijker wordt voor potentiële klanten. Mensen weten ons in alle uithoeken van het land en zelfs in België en Noord- Amerika al te vinden", ligt Jasper toe.Aan publiciteit geen gebrek
De succesvolle lancering van de meubellijn bleef niet onopgemerkt, zo heeft ZOEN dit jaar diverse keren in Stijlvol Wonen en Eigen Huis & Interieur gestaan. Jasper en Carlo sluiten af: "Het is overweldigend om zulke prachtige reportages voorbij te zien komen. Voor volgend jaar staan er achter schermen alweer een aantal mooie lanceringen op de planning... "ZOENbyENZO
+31 (0)172 50 30 90
www.zoenbyenzo.nl
[email protected]