Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Algemeen directeur Bart Goossens: "Dit nieuwe concept is de meubelstore van de toekomst"

Goossens Wonen & Slapen opent op 18 maart 2021 de eerste citystore in de Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag. 'De 21e winkel wordt met 1.450 m2 de kleinste Goossens store ooit, maar wederom groots in het creëren van een zeer aangename shopbeleving', meldt het bedrijf

'Wij introduceren de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en de winkel staat vol digitale verkooptools zoals selfservice-schermen waar klanten zelf hun favoriete items op kunnen personaliseren en bestellen. Bezoekers ontdekken er dus alle ingrediënten voor het creëren van een persoonlijke woon-, eet- en slaapkamer. Zelf of samen met een adviseur. Die mix van persoonlijk advies en selfservice zorgt voor een onderscheidend concept. Bart Goossens, algemeen directeur van de retailer: “Dit nieuwe concept is de Goossens store van de toekomst. Het nieuwe marktgebied in Den Haag, dat volop in ontwikkeling is, is een fantastische locatie voor Goossens en onze klanten. Juist die mix van allerlei vooraanstaande retailers in verschillende branches zorgen voor een compleet dagje uit."

Meer informatie: www.goossenswonen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.