Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe ceo voor interieurmerk pols potten

Victor van Nieuwenhuizen volgt na 23 jaar Theo Grootendorst op

Na 23 jaar neemt Theo Grootendorst afscheid van pols potten. Onder zijn leiding groeide de Dutch designstudio uit tot internationaal bekend interieurmerk. Victor van Nieuwenhuizen (ex CEO Sissy Boy) is nu aangetreden als nieuwe CEO. Sieger Heijs (ex Schlitler, CH) is aangesteld als commercieel directeur. Precies één jaar geleden stapte investeringsfonds Karmijn Kapitaal in als meerderheidsaandeelhouder om de transitie te begeleiden.

“Ik ben trots dat we met het team een mooie reis hebben gemaakt: van nationaal naar internationaal opererend bedrijf”, zegt Grootendorst. “Toen ik kwam verkochten we tachtig procent van onze producten in Nederland en twintig procent in het buitenland. Nu is dat meer dan andersom.”

Grootendorst trok heel bewust Karmijn Kapitaal aan. Met het investeringsfonds stippelde hij een koers uit voor duurzame groei en internationale expansie. “Het is natuurlijk heel wat om je kind te verkopen en afscheid te nemen”, zegt Grootendorst. “Maar we gaan een nieuwe fase in van digitalisering en duurzaamheid, waarvoor Victor de beste papieren heeft. Hij voelt het DNA van pols potten goed aan en kan de groei en expansie verder vorm geven.”

Grootendorst heeft het bedrijf achtergelaten bij een ervaren bestuurder. Victor van Nieuwenhuizen (foto) had directiefuncties bij Miss Etam en Cool Cat en maakte Sissy-Boy opnieuw relevant door het winkelbedrijf te veranderen in een lifestylemerk met een digital first-strategie. De nieuwe CEO zegt trots te zijn het stokje over te mogen nemen van Grootendorst. “Ik leerde pols potten kennen tijdens mijn eerste baan als inkoper op de home-afdeling van de Bijenkorf. Toen was het al een heel eigen en extravert merk met een dominante plek in de markt. Door de jaren heen is pols potten internationaal en hard gegroeid, maar het is altijd stijlvast gebleven met expressieve ontwerpen.”

Meer informatie:
pols potten
www.polspotten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.