Plan Olivier Declemy met Puente geslaagd

2020 was voor veel ondernemers een roerig jaar. Zo tegen het einde van het jaar, dat gedomineerd werd door de perikelen rond Covid-19, blikken we met een aantal personen uit de branche terug op het afgelopen jaar. Ook nemen we alvast een kijkje in 2021. Wat gaat ons het nieuwe jaar brengen? 

Deze vragen leggen we voor aan Olivier Declemy van Puente.Hoe blikken jullie terug op het afgelopen jaar?
''De planning voor het eerste jaar van Puente is boven verwachting afgesloten. We hebben ons gepresenteerd via diverse kanalen en woonbladen.''

''Ook komend jaar gaan wij voor tevreden klanten en helderheid en transparantie. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel en uiteraard het design (verscheidenheid van modellen).''Waar zien jullie naar uit in 2021?
''In het nieuwe jaar gaan wij diverse nieuwe modellen presenteren. Denk aan Crearte collections, Ormos sofas en Raga Design. In de showroom van Belliny (ETC te Culemborg) staat momenteel een model van Crearte Collection."

''Tevens willen we ons volgend jaar gaan focussen op minder bekende modellen uit onze collecties, ons dealernetwerk uitbreiden en wederom klanten gelukkig maken met onze collecties. Op onze Instagram tonen wij al een deel van onze collectie."Meer informatie:
Puente
Info@puente.top
www.puente.top


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.