Denardi, leverancier van keukenapparatuur introduceert haar nieuwste aanwinst, Kaelo. "Kaelo is een geïntegreerde wijnkoeler die de fles met wijn twee uur lang op temperatuur houdt nadat deze uit de koeling is gekomen", vertelt Richard Fukkink, accountmanager bij DeNardi uit Barendrecht.
"Kaelo kan worden geïnstalleerd in vrijwel elk project."
Een te koude, natte fles waar het etiket vanaf druipt is verleden tijd. "Daarnaast is de Kaelo een eye-cather en smaakmaker van de avond. Kaelo’s uitvinder, Kevin Jabou, heeft in 7 jaar meer dan 300 prototypes gebouwd op zoek naar de perfecte Kaelo. Door een krachtig design, gepatenteerde technologie en fantastische eigenschappen te combineren maakt Kaelo het eenvoudig om wijn, of gekoelde drank, op de juiste temperatuur de serveren."Kaelo kan worden geïnstalleerd in vrijwel elk project – van keukens, meubels, tot aan hotels, spa’s, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Het gepatenteerd koelsystem creëert een jas van koude lucht rondom de fles en daarom blijft deze droog en goed op temperatuur.
"De vraag in Nederland wordt steeds groter naar Kaelo. We hebben bij 's Nederlands grootste wijnboerderij in Maastricht, de Apostelhoeve, vier Kaelo systemen geplaatst in het proeflokaal. Daarnaast zien we een oplopende vraag in de keukenbranche voor dit product. Zo hebben we onlangs nog in een project van OCTA Keuken uit Lisse drie wijnkoelers geplaats."
"Geïnteresseerden kunnen altijd contact met mij opnemen om een model te bewonderen. De Kaelo heb ik altijd bij me in de auto liggen om deze te presenteren waar ik ook maar kom."
Meer informatie:
DeNardi
Bijdorp Oost 16
2992 LA Barendrecht
+31 (0)180 – 64 70 00
+31(0)6-82 94 10 16
[email protected]
www.denardi.nl