Maatwerk designradiator Shadow beleeft debuut

De stalen designradiator/handdoekwarmer SHADOW, ontworpen door Franca Lucarelli en Bruna Rapisarda, kan op maat worden gemaakt op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste verwarmingsvermogen.

De designradiator van Scirocco H. is op maat gemaakt als een haute couture-jurk en geïnspireerd of zonweringssystemen, zoals die voor ramen worden gebruikt.

De radiator is gemaakt van 14mm dikke stalen buizen, die worden omlijst door een rechthoekig frame van 30x30mm, waarvan de afmeting volledig naar wens worden aangepast. De radiator/handdoekenwarmer is uitgerust met een hydraulisch, elektrisch of gecombineerd systeem en kan worden uitgevoerd in de ideale afmetingen op basis van de gewenste warmteafgifte en beschikbare ruimte.

Alle uitvoeringen (tussen 396 en 2041mm in hoogte en 300 en 1200mm in breedte) zijn leverbaar. Ook kan het aantal horizontale elementen worden bepaald evenals het type hydraulische aansluitingen en kranen. De elektrische versie kan worden uitgerust met TAW, een draadloze set met een programmeerbare thermostaat voor een optimale temperatuurregeling en waarmee ook op het energieverbruik kan worden bezuinigd.

De accessoires van SHADOW zijn eveneens zeer stijlvol. Ze verhogen niet alleen de functionaliteit van de radiator maar geven ook een designaccent. SHADOW kan worden uitgebreid met handdoekstangen uit de nieuwe ROD-serie. Deze speciaal ontworpen stangen zijn vervaardigd van stalen buizen met een diameter van 42mm. Met name de ROD L-versie is uniek omdat deze buiten de radiator uitsteekt, waardoor de handdoeken gemakkelijker op te hangen zijn en de pure en minimalistische belijning van de designradiator behouden blijft.

Er is ook een breed scala aan kleuren beschikbaar. Er is keuze uit de 67 kleuren van Scirocco H waarmee zowel de SHADOW-radiatoren en ROD-accessoires geheel naar wens kunnen worden samengesteld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.