Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tapijtcollectie gebaseerd op telefoonschetsen

MM Company ontwerpt Prospettive Fantastiche (Fantastische perspectieven), een capsulecollectie van vier tapijten voor vloerkledenproducent Matteo Pala, die zich laat inspireren door tweedimensionale potloodschetsen van een architect, die zijn ontwerpideeën tijdens zijn telefoongesprekken noteert.



Arcadia, Volumia, Elisia en Triplia zijn de namen van de 4 tekeningen: composities van 'fantastische' geometrische volumes, opgebouwd vanuit perspectiefprojecties die vanuit elk perspectief te observeren zijn.



De tapijten zijn het resultaat van een combinatie van wijdverspreide creativiteit, materialen en knowhow. Elk stuk werd ontworpen in het ontwerpbureau van MM Company in Milaan. Vervolgens zijn de tapijten volledig met de hand geknoopt door deskundige Indiase ambachtslieden - die oude technieken volgen en gebruik maken van de beste kwaliteit materialen zoals Nieuw-Zeelandse wol en de zijde - en vervolgens gepresenteerd in de showroom van Matteo Pala in Vicenza.

Meer informatie:
Matteo Pala
www.matteopala.it

MM Company
www.mmcompany.eu 

Publicatiedatum: