Josh V lanceert eigen interieurcollectie

Nederlands damesmerk Josh V breidt de collectie uit. Het bedrijf voegt een lijn woonaccessoires toe aan het assortiment, zo meldt het bedrijf in een persbericht.Op dit moment bestaat Josh V Home nog uit een selectie van de favoriete interieurmerken van oprichter Josh Veldhuizen. Op termijn komen er wel eigen producten van Josh V in de categorie interieur. “We zijn met een aantal hele leuke, creatieve samenwerkingen bezig en daarnaast zijn er nieuwe, eigen producten in ontwikkeling -van homewear en sleepwear tot uiteenlopende accessoires om je woonkamer, keuken en slaapkamer mee te decoreren”, aldus Veldhuizen in het persbericht. “Het assortiment wordt enorm ruim en gevarieerd en ik kan niet wachten om dit met de buitenwereld te delen. Maar tot dat moment bied ik graag op joshv.com de ruimte aan andere Nederlandse merken.”

De toevoeging van een interieur aanbod is een nieuwe stap van het merk naar het worden van een allround lifestyle merk. "Josh V is niet alleen een kledingstijl maar een gehele lifestyle”, vertelt Josh in het bericht. “We willen vrouwen inspireren die goed en stijlvol voor de dag willen komen, zowel in persoon als middels haar omgeving. Nu tijdens corona iedereen vooral thuis is en ook thuiswerkt is een prettige omgeving nóg belangrijker geworden. Het doel van Josh V Home is om onze klanten deze fijne en inspirerende omgeving te bieden, die aansluit bij de persoonlijke stijl en het beste uit de persoon haalt."

Meer informatie:
Josh V
www.joshv.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.