Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

148 pagina's tellende brochure biedt DNA van de meubelbranche

Nieuwe Belgische Meubelbijbel geeft visueel en representatief beeld van de industrie

Met trots stelt BelgoFurn, de exportpromotiedivisie van Fedustria, haar nieuwe Belgische Meubelbijbel voor. Deze exportgids geeft door de variëteit aan Belgische fabrikanten, nieuwe collecties en presentaties een zeer visueel en representatief beeld van de industrie.
Samen met de vernieuwde websites www.belgofurn.com en www.belgianfurniture.be is de Meubelbijbel hét basisinstrument voor de collectieve promotie van de sector in binnen- en buitenland. De uitgave behelst twee taalversies, een Nederlandstalige omdat Nederland en de eigen thuismarkt uiteraard zeer belangrijk zijn en een Engelstalige die verspreid wordt via postzendingen, marktprospectie en beursdeelnames. Deze brochure biedt als het ware het DNA van de Belgische meubelbranche en wordt een heel jaar door gebruikt als hét visitekaartje van het Belgisch meubel naar de buitenlandse distributie.

De rode draad doorheen de brochure is zoals steeds de presentaties van de Belgische fabrikanten waardoor aankopers aan de hand van prachtig beeldmateriaal een mooi overzicht krijgen van wat onze Noorderburen op meubelvlak te bieden heeft. Want ze zijn terecht trots op hun inspirerende en creatieve ontwerpen, net als op de gespecialiseerde vakmensen die al deze ontwerpen en visies weten te realiseren. De materialen en productietechnieken die in België worden gebruikt behoren dan ook tot de meest vooruitstrevende ter wereld. Het is indrukwekkend hoe uiteenlopend hun collecties zijn: van tijdloos en klassiek tot modern en artistiek. Alle soorten meubels komen aan bod in deze gids. Er is een ongeëvenaarde selectie te maken in elke prijsrange en categorie van meubels, gaande van design tot populair, van binnen tot buiten of van zit-, lounge- tot zelfs kindermeubilair. Of een aankoper nu zoekt naar meubels voor in een huiselijke setting, een commerciële of in een publieke ruimte, met deze voorstelling kan men in een handomdraai de geschikte partner vinden.

BelgoFurn zet met deze Meubelbijbel de Belgische creaties nog meer in de kijker op het internationaal speelveld. Eveneens promoten zij hun bedrijven via talrijke digitale kanalen in binnen- en buitenland, volg hen zeker via @belgianfurniture op Instagram en Facebook; waar zij zeer regelmatig nieuwigheden van  de deelnemende bedrijven presenteren.

Interesse om een gratis exemplaar van dit prachtig repertorium te bekomen? Stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar info@belgofurn.com.

De (Nederlandse) digitale versies kan u vinden op www.belgofurn.com.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven