Drie nieuwe brandcorners voor BerryAlloc

BerryAlloc sluit 2020 af met drie nieuwe brandcorners, in samenwerking met Nederlandse partners: Vloerenwinkel.nl in Hoogvliet; Alfa Vloeren in Hazerswoude-Rijndijk; en De Smaak van Hedel in Hedel. Deze winkels bieden de volledige BerryAlloc collectie aan: laminaat, high pressure floors, vinylplanken en -tegels en parket. “Wij zijn heel blij om de samenwerking met deze drie belangrijke partners aan te kondigen”, vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc. “Via deze partnership en de installatie van onze brand corners kan de consumenten ons uitgebreid vloeren gamma ontdekken. Bovendien bouwen we zo ook verder aan de zichtbaarheid en merkbeleving van BerryAlloc.” En het stopt niet bij de brandcorners, momenteel wordt er ook een gerealiseerd bij LaminaatXXL in hun nieuwe pand in Schelluinen. Volgens Yvonne streeft BerryAlloc naar minstens twee brand stores per provincie, om zo over volledig Nederland aanwezig te kunnen zijn.Over BerryAlloc
Bij BerryAlloc geloven we in het leven, in elk soort leven en bieden de vloer die daarbij past. We bieden een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling. BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Door nauwe opvolging van trends en gebruik van onze technische expertise, hebben wij als doel onze klanten te inspireren en verrassen.Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.