Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Clea en Joanna komen met boek The Home Edit Life om opruimstijl te creëren

Je hoeft niet minimalistisch te leven om rust in een huis te creëren. Clea Shearer en Joanna Teplin zijn er om hieraan te helpen herinneren dat het helemaal niet erg is om veel spullen te hebben, je moet ze alleen goed organiseren. "De mentaliteit van The Home Edit Life is: je eigen manier van leven omarmen en een systeem creëren dat werkt voor jou. Een stijlvol en slim ingericht huis is voor iedereen bereikbaar." Clea en Joanna doen dat volgens een helder systeem waarbij je eerst gaat ordenen in The Edit en vervolgens alles gaat organiseren en opruimen in The Assembly. Uiteindelijk leer je in The Upkeep hoe je het georganiseerd kunt houden.

"Of je nu een drukke moeder bent, een studentenkamer hebt en drie huisgenoten, of alleen woont, wij gaan in The Home Edit Life verder dan de voorraadkast en boekenplank om je te laten zien hoe je de chaos tot een minimum beperkt. Van je kantoor en de zolder tot de rommellade in de keuken en de kast met knutselspullen. Leer wat jouw opruimstijl is om je huis zo georganiseerd én zo mooi mogelijk te maken."

Het boek verschijnt op 17 februari 2021 bij uitgeverij Boekerij.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.