Beter Bed en Emma kruipen opnieuw onder de lakens

Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen 3 jaar maken Beter Bed Holding N.V. (Beter Bed) en Emma Matratzen (Emma) bekend dat zij hun succesvolle strategische relatie zullen voortzetten met een vernieuwde 3-jarige overeenkomst.Beter Bed Holding zal op basis van exclusiviteit nog meer reguliere Emma-producten en  innovaties binnen de Emma-productlijn introduceren. Dit niet alleen bij Beter Bed Benelux, maar ook bij Beddenreus in Nederland en Sängjätten in Zweden. In deze landen zal Beter Bed Holding Emma exclusief vertegenwoordigen binnen haar formules.

"Deze strategische samenwerking met Emma, van oorsprong een online matrassenleverancier, draagt voor Beter Bed bij aan het onderscheidend vermogen van haar winkels. Beter Bed biedt uitsluitend de reguliere en meest innovatieve producten van Emma aan." In de Beter Bed winkels worden momenteel speciaal ontwikkelde shop-in-shops uitgerold. ”Via deze winkels faciliteren beide partners de klanten nog meer in het verbeteren van hun slaap, omdat ze de Emma-beleving in een fysieke omgeving beter kunnen ervaren."

Dit partnership wordt gezien als een volgende stap in de strategie van Beter Bed, omdat het een verdere invulling geeft aan de omnichannel marktbenadering. Hierbij kan de klant gemakkelijk een keuze kan maken voor een passende en kwalitatief hoogwaardige slaapoplossing.

Meer informatie:
Beter Bed Holding
www.beterbedholding.com 

Emma
www.emma-matras.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.