Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

720 pagina’s tellende Blum catalogus beschikbaar

Van Hoecke, specialist voor de keukenindustrie, heeft de nieuwe Blum catalogus uitgebracht. Met 720 pagina’s staat hij vol productinformatie en de bijhorende technische specificaties. Dankzij enkele digitale aanvullingen is het eenvoudiger om de informatie op te zoeken en te gebruiken bij een eigen manier van werken."Uiteraard krijgt men ook in deze versie van de Blum catalogus een volledig overzicht van hun productgamma en alle technische details die u helpen bij het verwerken van de beslagoplossingen", laat Karen Coomans van de afdeling marketing en communicatie weten. "Maar nu gaat Blum nog een stapje verder door ook de digitale vertaling te maken van al zijn gegevens. De geïntegreerde QR-codes wijzen de weg naar extra informatie, digitale montagehandleidingen en zelfs instructievideo’s zodat ze meteen en zonder probleem aan de slag kunt met de verwerking van Blum beslagproducten."

Volledig digitaal
Is een papieren versie niet nodig? Dan kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Van Hoecke. De hele catalogus is digitaal raadpleegbaar met handige links die na het klikken verwijzen naar de juiste pagina.

Hulpmiddel voor monteurs
Die digitale ondersteuning bundelde Blum ook in één handige app. De Easy Assembly app geeft een antwoord op bijna alle montagevragen. Op deze manier heeft de monteur steeds alle montagehandleidingen mét bijhorende productvideo’s bij de hand en beschikbaar op een mobiel apparaat. "De interactieve toepassingen tonen dan weer heel duidelijk de exacte boorposities en instellingen van Blum-beslag. Heel handig op werven waar u misschien niet altijd een catalogus bij de hand heeft maar nu dus wel met uw smartphone aan de slag kunt."

Meer informatie:
Van Hoecke
[email protected] 
[email protected] 
www.vanhoecke.be 

Publicatiedatum: