Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleureninstituut Pantone maakt niet één, maar twee trendkleuren bekend voor 2021

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone maakt op het einde van elk jaar de trendkleur voor het volgende bekend. Dit jaar zijn het er twee: een sprankelend geel en sober grijs. Illuminating voorspelt voor 2021 alvast veel zonneschijn in het interieur.
 
Illuminating is een helder en vrolijk geel, sprankelend van levendigheid. Het is een verwarmende tint, doordrenkt met zonne-energie. De tweede kleur die als hit getipt wordt is Ultimate Gray, een muisgrijs dat staat voor solide en betrouwbare elementen die eeuwig meegaan en een stevige basis bieden. Beide kleuren zijn perfect te combineren.

“Dit kleurenhuwelijk drukt een positieve boodschap uit (niet onbelangrijk in deze tijden, red.), ondersteund door standvastigheid”, is er te lezen op de site van Pantone. “De combinatie is praktisch en oerdegelijk, maar tegelijkertijd verwarmend en optimistisch. Ze geeft ons veerkracht en hoop. We moeten ons aangemoedigd voelen - dat is essentieel voor de menselijke geest.”


Meer informatie:
Pantone
www.pantone.com

Publicatiedatum: