Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel Oprey & Beisterveld breidt collectie uit met Pareti Naturali

Michel Oprey & Beisterveld, leverancier in keramiek en natuursteen, heeft haar collectie uitgebreid met een nieuw soort natuursteen Pareti Naturali. "Dit product geeft een gevel of muur direct een wowfactor", laat het bedrijf weten in een persbericht. "Door de verscheidenheid aan soorten en afwerkingen is de Pareti Naturali collectie voor iedere smaak geschikt. Pareti Naturali is zowel binnen als buiten optimaal toepasbaar." "Het is eenvoudiger om Pareti Naturali te plaatsen dan natuursteen. Het kan namelijk op een bestaande muur verwerkt worden. Het belangrijkste om te weten is dat de plaatsing afhangt van het materiaal waarop u de steen zult aanbrengen, en ook van het feit of u voor Pareti Naturali met of zonder voeg gekozen hebt."

Isolerend en praktisch
"Niet alleen biedt deze steen ook warmte- en geluidsisolatie, het verbetert de energie-effici├źntie van de woning, zorgt voor nog betere resultaten van duurzame woningen en draagt bij tot minder uitstoot in de lucht."Ecologisch
"Pareti Naturali wordt door de natuur geïnspireerd. Het verlies aan grondstoffen bij het maken ervan blijft beperkt en de natuurlijke hulpbronnen bewaard. Ten slotte zijn de materialen die gebruikt worden voor de samenstelling van het materiaal voor de volle 100% recycleerbaar aangezien ze eindeloos omgevormd kunnen worden. Het transport van deze stenen wordt eveneens geoptimaliseerd om de koolstofvoetafdruk te beperken. Dit alles maakt van Pareti Naturali een duurzame en verantwoorde keuze."

Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld
www.mo-b.nl 
[email protected]  

Publicatiedatum: