Directeur meubelbedrijf maakt Frank uit Steenrijk, Straatarm in een klap schuldenvrij

In het tv-programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen van leven. Woensdag 11 november was familie Van Delden aan de beurt. Zij ruilden met Mark Zijlstra van meubelgroothandel Collectione. De twee families gaven Nederland een kijkje achter de schermen in hun leven en uitgavenpatroon.Uit de aflevering is gebleken dat Frank en zijn gezin in de schulden zitten, dit raakte Mark vertelt hij aan RTL Boulevard. Via een tweet laat hij weten de schulden afbetaald te hebben.

"Je ziet ineens dat er in Nederland soms schulden ontstaan door pech. En als je dan een laag inkomen hebt, dan komen ze er amper uit. Daarom heb ik besloten om dit te betalen", vertelt de meubeltycoon aan RTL Boulevard.

Los van de betaling zelf heeft Mark ook afspraken gemaakt met de bank, om zo te zorgen voor een vangnet. "Nu zijn ze nog een jaar geholpen", vervolgt hij. "Ze reageerden heel dankbaar. Ik heb wel gezegd dat één keer bedanken genoeg is. We hebben nog elke dag contact."

"Je ziet gewoon wat er allemaal op het pad is gekomen van die familie. In twee maanden tijd is Frank, de vader des huizes, helemaal opgebloeid. Echt een wereld van verschil. Je moet elkaar toch een beetje helpen."

Bron: RTL Boulevard


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.