Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit maakt basisserie voor elk project

"De Renova badkamerseries bieden gezamenlijk een breed en volledig aanbod in het basisassortiment, zowel op het gebied van prijs, design als functionaliteit", meldt sanitairfabrikant Geberit. "De Renova-familie bestaat uit de basis badkamerseries Renova, Renova Plan - compleet met meubelprogramma - en Renova Compact. Deze laatste serie biedt XS-oplossingen voor kleine badkamers. De Renova-familie is kostenefficiënt en uitermate geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tegelijkertijd is de serie bijzonder kwalitatief en biedt het veel mogelijkheden en slimme oplossingen. Het ontwerp is met zijn ronde of rechthoekige design tijdloos en stijlvol. Optioneel is het speciale KeraTect glazuur voor keramiek. Met de Renova badkamerseries kan een badkamer op een eenvoudige en voordelige manier worden gerenoveerd."



Geberit Renova

"Verouderde sanitaire ruimtes kunnen eenvoudig en kostenefficiënt voorzien worden van een frisse, eigentijdse uitstraling met de Renova badkamerserie. Ook in een projectmatige renovatie kan Geberit Renova een aantrekkelijke rol spelen om de huidige woning(bouw)voorraad naar de nieuwste eisen te upgraden. De Renova wastafels hebben organische rondingen, die zorgen voor een harmonieuze badkamersfeer. Zacht afgerond zijn ook de wc en bidet van Geberit Renova. Om voor elke sanitaire ruimte een moderne oplossing te kunnen bieden, heeft Renova een breed assortiment wc’s, die zowel wandhangend als in staande varianten verkrijgbaar zijn. De staande Renova wc's zijn leverbaar met diverse afvoer- en aansluitingsmogelijkheden (zowel AO als PK). De Renova baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten, voor een grote of kleine badkamer."

Geberit Renova Plan
Geberit Renova Plan is een basic badkamerserie met een meubelprogramma voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. "De verschillende badkamermeubels zijn afgestemd op de keramische producten. Door de grote keuze biedt Renova Plan het maximale aan toepassingsmogelijkheden. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zowel voor wandkranen als voor kranen gemonteerd op de wastafel én met of zonder overloop. Ook is er een trendy Slim Rim wastafel met een slanke rand te verkrijgen. De badkamermeubels kunnen individueel worden samengesteld en zijn voorzien van geïntegreerde grepen en een praktische indeling met legplanken of laden. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, lava mat, iepen generfd of eiken donker."

"De Renova Plan wc’s en bidets zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en hebben dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken. De wandclosets zijn verkrijgbaar in diep- of vlakspoeluitvoering, alsook in spoelrandloos Rimfree model. Met het optionele KeraTect glazuur is het keramiek makkelijk te onderhouden en bijzonder duurzaam. Deze lange levensduur – ook bij intensief gebruik – is een groot voordeel voor bijvoorbeeld woningbouwcorporaties. De Renova Plan baden zijn in drie maten verkrijgbaar en gemaakt van acryl, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn."

Geberit Renova Compact
"De Geberit Renova Compact serie is geschikt voor renovatieprojecten van kleine sanitaire ruimtes. De ruimtebesparende wastafels en badkamermeubels hebben een modern design en bieden slimme oplossingen om opbergruimte te creëren. De wastafels van Renova Compact zijn minder diep en dus ruimtebesparend. In kleine toiletruimtes kan voor een hoekfontein gekozen worden, waardoor elk hoekje goed wordt benut. Voor alle Renova Compact wastafels is er een passende onderkast beschikbaar. Hierdoor is er ook in kleinere badkamers voldoende opbergruimte. Ook bij het toilet kan ruimte bespaard worden. Het Renova Compact wandcloset is enkele centimeters minder diep dan standaard wc’s. De bijpassende zitting is optioneel verkrijgbaar met softclose scharnieren."

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: