Grootste Stressless Concept Store van Nederland opent in Zoeterwoude

De grootste en nieuwste Stressless Concept Store is vanaf nu te vinden bij multibrand woonwinkel CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. In de Concept Store staat de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless. Voel, zie en beleef meer dan 30 fauteuils, banken, eetkamerstoelen en bureaustoelen bij CASBA, meldt het bedrijf in een persbericht“We zijn trots de grootste en nieuwste Stressless Concept Store te openen! In onze loft hebben we ruimte gemaakt om de complete comfortcollectie van dit populaire Noorse merk te presenteren. Op deze prominente plek in onze woonwinkel nemen we de klant mee in de wereld van Stressless en hebben we alle rust en ruimte voor persoonlijk advies”, zegt Nils Beverwijk, directeur bij CASBA Wonen & Slapen.

Noorse kwaliteit sinds 1934
De meubels van Stressless staan voor ultiem comfort. Onder het soepele leer en de zachte stof zit slimme technologie verstopt, wat ervoor zorgt dat de meubels compleet naar het lichaam vormen. Sinds 1934 worden de Stressless meubels gemaakt in Noorwegen. De fabriek staat op een plek omgeven door fjorden en bergen. Dit is waar de ontwerpers van Stressless hun inspiratie vinden voor de ontwerpen en waar vakmanschap en passie voor meubels al generaties lang wordt doorgegeven.Stressless Adviesdag
Op tweede kerstdag kunnen de klanten langskomen en krijgen ze advies van de fabrikant over de Stressless relaxfauteuils en banken. Om ervoor te zorgen dat er voldoende rust en ruimte is, werkt de Stressless adviseur deze dag op afspraak. 

Stay safe
Dankzij de grote oppervlakte van de winkel (totaal 20.000m2) en de preventieve maatregelen kunnen klanten bij CASBA lekker ruim en veilig shoppen. CASBA vraagt iedereen rekening met elkaar te houden en 1,5 meter afstand te houden, om zo samen de kans op besmetting te verkleinen. Kijk voor meer informatie over de preventieve maatregelen op de website.

Meer informatie:
CASBA Wonen & Slapen
www.casba.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.