Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lightmakers | Light & Living vergroot showroom na verplaatsing Christmasworld

Lightmakers | Light & Living heeft begin deze maand de complete showroom geopend voor haar klanten waar ze de nieuwe collectie van de groothandel voor verlichting en interieur kunnen bekijken. "Nu wordt onze collectie het gehele jaar door toch wel aangevuld, maar twee keer per jaar pakken we echt uit", laat Marielle Rooijakkers namens het bedrijf weten.


Marielle Rooijakkers in de showroom in Noordwijk.

Bij binnenkomst in de showroom is het hoofdthema te zien: Natural (uitstraling van een modern beach look). "Dit thema staat centraal in de nieuwe voorjaars/zomercollectie van ons bedrijf", vervolgt Marielle. "De nieuwe collectie is precies uit de vorm gekomen zoals we dit in onze gedachten hadden voorgesteld. We zijn erg trots op ons team die dit mogelijk heeft gemaakt in deze bijzondere tijden."


De nieuwe collectie met als hoofdthema Natural.

De collectie is tentoongesteld in verschillende ruimten waar bezoekers via een routing kunnen lopen. Ze starten bij het hoofdthema, Natural (modern beach look). Een uitgebreide collectie met neutrale tinten geïnspireerd op het strand. Men vervolgt de route naar een volgende ruimte waar de collectie is gebaseerd op een bestaande trend: koper. "Het koper hebben we op een andere manier geïntegreerd in de collectie. Zo hebben we bijvoorbeeld een spiegel met koperglas, glazen vazen van koper en de rest van onze bestsellers eveneens in koper.

Mijn collega van de inkoop heeft dagenlang via skype de producten gecontroleerd bij onze fabrikanten. Al met al was het een uitdaging om onze collectie in deze tijd te produceren en ontwerpen." De collectie van Light & Living bestaat uit een paar duizend artikelen in verschillende kleuren.



Showroom
"Dit jaar is het beursseizoen volledig weggevallen en ga je als bedrijf toch kijken naar nieuwe mogelijkheden. Zo is Christmasworld in Frankfurt verplaatst naar april 2021, dit is voor ons te laat. We zijn daarom druk bezig met onze showroom te vergroten om daar onze kerstcollectie te kunnen showen. In februari 2021 willen we deze dan voor onze klanten openen."



Naast de ruime showroom van 1500 vierkante meter in Noordwijk heeft het bedrijf ook nog showrooms in het buitenland. "We leveren aan meer dan 80 landen en willen ook voor deze landen steeds makkelijker bereikbaar zijn. Zo hebben we sinds afgelopen zomer een showroom in Engeland en Frankrijk. En sinds 7 december is ook onze showroom in Keulen opgegaan. We zitten hier samen met onder andere Richmond Interiors", zegt Marielle.

Meer informatie:
Lightmakers | Light & Living
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
info@light-living.nl  
www.light-living.com