Populaire kitkat mozaïek als mini's verkrijgbaar

Enkele maanden geleden nam The Mosaic Factory de Sevilla kitkat mozaïek op in het assortiment. Deze mozaïekvingers in opvallende kleuren werden direct goed verkocht en zijn nog steeds razend populair. Binnenkort zijn deze populaire kitkat mini's direct uit voorraad leverbaar. 

Kitkat mini's
''Misschien heeft u ze al voorbij zien komen op onze Instagram of ze al gezien bij de stand van The Mosaic Factory op de architectenbeurs in Rotterdam: de kitkat mini’s. De mini’s zijn iets kleiner dan de Sevilla kitkat die u al van ons kent en staan bol, waardoor het gemêleerde effect nog sterker naar voren komt.''

De kitkat mini’s zijn vanaf januari uit voorraad leverbaar en beschikbaar in zes kleuren: mat wit, glanzend wit, glanzend zwart, glanzend grijsblauw met spikkel, glanzend lichtgroen met spikkel en glanzend azuurblauw met spikkel.

Klein maar fijn
De kitkat mini’s hebben een afmeting van 12x92x8 millimeter. Ze zijn daarmee net zo dik, maar een stuk smaller en korter dan de ‘standaard’ Sevilla kitkat vingers. Deze tegels hebben namelijk een afmeting van 20x145x8 millimeter. Ook de grootte van de voeg verschilt: de mini’s hebben een voeg van 2,5 millimeter en de standaard vingers van 3,5 millimeter. U kunt de mini’s daarom strakker afwerken dan de standaard Sevilla mozaïek.

Gemêleerd effect
Niet alleen de grootte van de tegel verschilt, maar ook de manier waarop de bovenkant is afgerond. De standaard kitkat is namelijk hol, terwijl de mini bol staat. Deze bolle afronding zorgt ervoor dat het gemêleerde effect van de mozaïek extra sterk naar voren komt. We zien dit effect met name bij de kitkat mini’s die een spikkel hebben, dus de azuurblauwe, lichtgroene en grijsblauwe vingers. 

Overige kenmerken
De Sevilla kitkat mini’s zijn gemaakt van hoogwaardig geglazuurd porselein en zijn water- en vorstbestendig. De mini’s staan natuurlijk prachtig op een muur, maar ze zijn ook heel geschikt voor het betegelen van rondingen, zoals een balie, bar of keukenblok. Wanneer u de kitkat mozaïek op een rechte muur plaatst, kunt u ze zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Op gebogen oppervlaktes kunt u ze het beste verticaal plaatsen.

Gratis monsters ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@themosaicfactory.com of kijk op www.themosaicfactory.com voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.