Sofie de Kruijff van Hogewoning (groothandel in decoratie):

"Onze verkooppunten kunnen nu een volledige setting creëren met House of Nature producten"

(Inter)nationale beurzen gaan niet door of worden vooruitgeschoven maar de retailer wil wel nieuwe collecties kunnen inkopen. Hogewoning uit Rijnsburg denkt in mogelijkheden en heeft hier alle oplossingen voor in huis. Afgelopen maandag (7 december) is de huisshow van start gegaan met de nieuwe winter-/kerstcollectie 2020/2021. In de ruime showroom heeft de groothandel in (hoofdzakelijk) decoratie duizenden artikelen tentoongesteld voor haar klanten.


Bij binnenkomst in de showroom zien klanten gelijk de Modern Art Deco collectie. Links Sofie de Kruijff.

"De eerste klanten hebben we al gehad", vertelt Sofie de Kruijff van de afdeling marketing & design. "We zien dat klanten het fijn vinden om op afspraak de showroom te bezoeken en zo de nieuwe collectie in te kopen. Het leukste blijft toch wel wanneer ze bij ons binnenstappen en verbluft zijn door onze showroom." De toonzaal van Hogewoning zit tussen de bollenvelden. Als klanten het pand betreden, wanen ze zich in een totaal andere wereld.

De afgelopen periode moest de branche zowel het selecteren van nieuwe artikelen als het verkopen aan de consument op afstand doen. "Iedereen moest op een andere, creatieve manier te werk gaan. Dat was niet altijd even makkelijk, maar het zorgde wél voor nieuwe ontwikkelingen. Ook wij hebben deze kans om nieuwe inzichten op te doen met beide handen aangegrepen.""Met trots presenteren we onze vernieuwende Autumn/Winter 2021 collectie. Onze House of Nature collectie bestaat uit een uitgebreide selectie interieuraccessoires en meubelen. Warme kleuren en rijke materialen voeren de boventoon in alle drie de stijlen van de collectie. Modern Art Deco zal menig hart sneller gaan laten kloppen. Dit thema haalt inspiratie uit de romantiek, met veel roze en goud."

"Winter Prairie en Eclectic Folk zijn de twee stijlen die kleurrijke eyecatchers combineren met de natuurlijke look die klanten van ons gewend zijn. Houten artikelen en decoratie met bloemen en vogels in de hoofdrol." Dit seizoen is de House of Nature collectie ook uitgebreid met meubelen die samengaan met een scala aan interieurstijlen. "Onze verkooppunten kunnen nu een volledige setting creëren met House Of Nature producten." 


Bij aankomst op de verbouwde etage waan je je in een geheel andere wereld.

"Onze roots liggen bij de droogbloemen, een (terugkomende) trend in de markt, ook dit seizoen is een aanvullende collectie van droogbloemen van hoge kwaliteit samengesteld."

Verbouwd
De showroom is de afgelopen tijd verbouwd. "Als de klant bij ons de Seasonal showroom inloopt, komt ze in een heuse woning die volledig in het teken staat van Kerst 2021. In deze wintercollectie vindt men alles om het huis gezellig te maken voor de feestdagen. Van kransen en guirlandes tot winterboeketten voor aan de deur. Glittertakken en bloemen die shinen in een mooie vaas of de kerstboom een unieke uitstraling geven. En Hogewoning zou Hogewoning niet zijn zonder een selectie houtproducten, (kerst)hangers en papieren sfeerlichtjes."

"Nieuw in de collectie is het concept Winter Wood Village: houten winterhuisjes met led-verlichting, hangers en sfeerlichtjes, geheel op maat ontworpen voor onze klanten."

Kerstbomen
"Onze kerstbomen in de nieuwe collectie zijn niet van echt te onderscheiden", vertelt Sofie enthousiast. "Ze lijken regelrecht uit de Scandinavische bossen te komen en zijn  niet te missen in de collectie. De bomen zijn op zichzelf al een waar decoratiestuk maar met het aankleden met onze decoratievogels wordt het een echte blikvanger in de wintermaanden."


Hogewoning heeft een ruime collectie aan droog- en nepbloemen.

"We nodigen onze klanten graag uit in onze showrooms in Rijnsburg en Idstein (DE), die volledig volgens de actueel geldende richtlijnen zijn. Wij hebben begrip voor de klanten die liever uit hun eigen veilige omgeving de showroom willen bekijken. Daarom bieden we de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met hun eigen accountmanager. Onze B2B webshop is 24/7 geopend voor onze klanten en ook daar kunnen ze sfeerbeelden van onze producten terugvinden."

Voor klanten die van ver komen biedt Hogewoning een hotelovernachting aan in een vier sterrenhotel in de buurt van de groothandel. 

Een afspraak maken om de showroom te bezoeken kan zowel telefonisch als per mail.

Meer informatie:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)6 21280164
john@hogewoning.com      
www.hogewoning.com        


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.