'Door grote aanbod kan Joli zowel de eetplaats, keuken als terras inrichten met meubilair'

Joli is het geesteskind van het Belgische bedrijf Ghekiere Industries. Al sinds het prille begin in 1996 specialiseerde het bedrijf zich in de productie van meubelen in metaal, aluminium, inox en stoelen van hoge kwaliteit voor zowel klein- als groothandelaren.

Joli maakt tafels, stoelen en kasten die beantwoorden aan de laatste vereisten op het gebied van materialen en stabiliteit en die in lijn zijn met de nieuwste designtrends. Door het grote aanbod kan Joli zowel de eetplaats, keuken als terras inrichten met hun meubilair. Daarnaast biedt het merk ook op maat gemaakte meubelen op aanvraag. Dankzij uitvoeringen in uiteenlopende stijlen, een scherp oog voor detail en een neus voor recente ontwikkelingen en nieuwe trends slaagt Joli erin zowel tijdloos moderne als trendy designs aan te bieden. ''De grote doorbraak is gekend doordat we een van de eersten waren die onze tafelbladen in Xeramica (keramiek) aanbieden op de gehele collectie.''

Doordat de Meubelbeurs Brussel onlangs niet door is gegaan, heeft het Belgische bedrijf opendeur dagen gehouden, waar bezoekers alsnog de laatste collecties konden bewonderen. 

Meer informatie:
Joli
info@joli.be
www.joli.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.