Naaais ontwikkelt blusdeken met fleurige dessins

Het Nederlandse Naaais heeft een lijn blusdekens ontwikkeld die er totaal anders uitziet dan gebruikelijk is. Dat heeft een reden: mensen zijn niet snel geneigd een dreigend, signaalrood blusartikel in de keuken, naast de haard of in de slaapkamer te hangen.

Een blusdeken moet je in 3 seconden kunnen pakken. Dus waarom maak je er niet een kunstwerk van? De blusdekens van Naaais fleuren elke ruimte op en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en vegan leather. We produceren Naaais in samenwerking met duurzame partners en de dekens zijn volledig goedgekeurd. Ontvlammende opladers, kaarsen of keukenbrandjes: je hebt ze zo geblust. Met een blusdeken van Naaais. De blusdekens zijn op dit moment verkrijgbaar in 8 verschillende designs. Naaais wil in de toekomst meer designproducten voor brandpreventie ontwikkelen en heeft als doel een mooiere en veiligere wereld te creëren.

De blusdekens zijn op dit moment o.a. verkrijgbaar in de webshop van Naaais, BOL.com en een tiental geselecteerde winkels.

Meer informatie:
Naaais
www.naaais.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.