Bouwcenter neemt TegelMegaStore over

Per 1 januari 2021 neemt Bouwcenter Nelemans, eigenaar van de formule TegelMegaStore, de vestiging Zaandam over van Bob Floris. De overname stelt Nelemans in staat de positieve ontwikkeling van TegelMegaStore verder voort te zetten. Voor Floris betekent de deal meer focus op haar andere bedrijfsactiviteiten.

Eigenaar Bob Floris over de overname: "Op dit moment kiest de Floris Groep ervoor om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Het onderdeel TegelMegaStore viel te veel daarbuiten en daarom hebben wij ervoor gekozen om het over te dragen aan Nelemans, die hier veel meer affiniteit mee heeft."

1100m2 tegelshowroom met outlet
Als onderdeel van de deal neemt Nelemans de gehele locatie over in Zaandam. Dit betekent dat niet alleen de ruimte van TegelMegaStore, maar ook het vloeroppervlak van Reddy Keukens beschikbaar komt. Hierdoor wordt de vestiging, na de verbouwing begin 2021, twee keer zo groot. De vestiging Reddy keukens van Floris verhuist van Zaandam naar Wormerveer. Na de verbouwing bestaat TegelMegaStore Zaandam uit een design tegelwinkel in de nieuwe huisstijl en een Cash & Carry. TegelMegaStore heeft vijf vestigingen en een webshop. De megastores zijn gevestigd in Breda, Tilburg, Den Bosch, Den Haag en Zaandam.

TegelMegaStore telt vijf vestigingen en een webshop. De megastores zijn gevestigd in Breda, Tilburg, Den Bosch, Den Haag en Zaandam. Het assortiment voorziet klanten in vrijwel iedere wens op tegelgebied. Van populaire stijlen, zoals houtlook en betonlook tegels, tot aan unieke mozaïek tegeltjes; aan inspiratie en keuze geen gebrek. Bovendien zijn vele tegels, door een ruime voorraad van 70.000m2, direct leverbaar. 

Bron: www.tegelmegastore.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.