Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Fractions combineert expertise in engineering met Nederlands topdesign'

Shutters in het interieur zijn onverminderd populair. Fractions heeft met een jarenlange expertise in raamdecoratie de shutter opnieuw gedefinieerd. Zo ontstond een technisch vervolmaakt product, uitgevoerd in aluminium, met een nog niet eerder vertoond design.

Dat schrijft redacteur Jan Mol van ArchiComm, en platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur. Hij spreekt van een spraakmakend design: de geboorte van innovatieve raamdecoratie.

Mol had een interview met CEO Patrick van Loosbroek. "Fractions slaagde erin om het fenomeen ‘shutter’ naar een hoger plan te tillen door aluminium toe te passen. Door samen te werken met topontwerper Osiris Hertman konden we nog een stap verder gaan in lichtbeleving en daarmee design aan de functionaliteit toevoegen. Bij zijn unieke designs was het spel van daglicht, shutter en schaduw het uitgangspunt. Het eindresultaat is ‘Fractions by Osiris’, een technisch volmaakt product met een uiterlijk waar zelfs de meest verwende interieurarchitect niet omheen kan. We kunnen rustig stellen dat onze missie geslaagd is", aldus Van Loosbroek.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven