Graypants presenteert eigentijdse visie op kaarslicht

Ooit kon alleen vuur een einde maken aan de duisternis. Kaarsen maakten licht mobiel en maakten sociale bijeenkomsten ‘s avonds mogelijk. Lichtstudio Graypants, gevestigd in Seattle en Amsterdam, presenteert nu Wick: een minimalistische, draagbare lamp die de warmte en uitstraling heeft van een echte kaars, maar in eigentijdse vorm. Wick maakt het mogelijk om overal mooi design mee naartoe te nemen, van het nachtkastje naar de tuin en van de keuken naar het balkon. Kortom: Wick is een draagbare metgezel die overal een warme sfeer creëert.Vandaag de dag hebben we geen kaarsen meer nodig om ons van licht te voorzien, maar kaarslicht heeft nog altijd z’n magie behouden. Wick is ontworpen met de gedachte dat licht gedeeld moet worden; het verbindt en definieert zowel alledaagse als speciale momenten in ons leven. Met een brandtijd tot 100 uur per oplaadbeurt combineert Wick het romantische gevoel van kaarslicht met de gebruiksvriendelijkheid van een zaklamp. Drie verschillende lichtstanden maken het mogelijk om Wick zowel als leeslamp als intieme sfeermaker te gebruiken. Met een maximale helderheid die iedere kaars overtreft kan Wick binnen en buiten door jong en oud worden gebruikt, zonder het risico te lopen dat iets vlam vat.Het ontwerp van Wick past overal: het voegt sfeer toe aan een gezellig huis of restaurant, maar kan ook worden ingezet als bureaulamp. Graypants ontwerpt voorwerpen die van het eenvoudige iets bijzonders maken. Wick is hier het perfecte voorbeeld van: het is een warm, uitnodigend antwoord op ieder alledaags moment.

Een aanraaksensor controleert de warme 1W 2600K LED, die 3 verschillende lichtstanden heeft. Daarnaast biedt Wick de mogelijkheid tot een ‘pulse mode’, waarmee het flakkerende licht van een kaars wordt geïmiteerd. De aluminium body van de Wick heeft een coating van gesatineerd messing en een ergonomisch ontworpen ring waarmee de lamp kan worden gedragen. Wick is oplaadbaar via een USB-C poort.

Meer informatie:
Graypants
www.graypants.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.