Lightmakers opent showroom met nieuwe collectie en twee ruimtes extra

Gisteren heeft Lightmakers BV na een verbouwing de deuren geopend van haar showroom. Klanten kunnen hier de nieuwe spring & summer collectie bekijken en bestellen. "We hebben de gehele showroom omgetoverd naar de nieuwe thema's en kleuren voor voorjaar en zomer 2021", laat Marielle Rooijakkers namens het bedrijf Lightmakers | Light & Living weten. "Centraal zal het thema Natural staan. Naturel tinten, natuurlijke materialen en dat dan in een modern jasje. Ook hebben we een thema gemaakt op de flexa kleur van 2021 brave ground. In dit thema combineren we die flexa kleur met noten hout en antique rose koper."
Naast de gebruikelijke ruimte heeft de groothandel voor deze openstelling van de showroom twee extra ruimtes geopend. "We gaan een routing door de showroom doen en dan kunnen we die extra ruimte goed gebruiken. En door de extra ruimte kan de afstand tussen onze bezoekers ook goed bewaard worden."

"Klanten en relaties worden verzocht om een afspraak te maken als ze de showroom willen bezoeken. Dit kan via de eigen accountmanager of per telefoon/email."
Voor de relaties van het Noordwijkse bedrijf is er ook een mogelijkheid om te videobellen. Dit is special gedaan om zo toch de nieuwe collectie aan klanten te tonen als ze niet willen of kunnen langskomen in verband met de coronamaatregelen. "Voor onze buitenlandse klanten is dit prettig, aangezien ze de grens niet over mogen vanwege de coronabeperkingen."Kerstcollectie
Normaal houdt het bedrijf tegelijkertijd de presentatie van de kerstcollectie, maar dit wordt dit jaar naar januari 2021 verplaatst. "Dit is een bewuste keuze geweest. Omdat Christmasworld niet doorgaat houden wij vanaf 1 februari 2021 ons eigen L&L Kerstevent. Ook hier kunnen klanten op afspraak voor komen, mits dit mogelijk is."

Meer informatie:
Light & Living | Lightmakers B.V.
www.light-living.com    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.