Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorverkoop winter-/kerstcollectie 2021 Hogewoning van start

Vandaag, maandag 7 december zijn de deuren van Hogewoning opengegaan voor haar klanten. Na een verbouwing van de showroom is de groothandel in decoratieartikelen van start gegaan met de verkoop van de nieuwe winter-/kerstcollectie 2021. Met de afgelopen verbouwing wilt de groothandel de verwachtingen van haar klanten overtreffen. "We hebben in de Seasonal Kerst showroom een huis gebouwd, je wordt van de ene kamer naar de ander kamer geleidt en voor het huis kom je in een waar bos terecht met winterbomen die je zeker in huis wil hebben", aldus Nicole Hogeveen, manager brands en sales.



"We nodigen onze klanten graag uit in onze showrooms in Rijnsburg en Idstein (Duitsland). Deze gaat 14 december open. Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als ze het prettiger vinden de collectie vanuit de eigen omgeving te bekijken. We bieden onze klanten dan de mogelijkheid om de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met de eigen accountmanager", aldus Sofie de Kruijff van de afdeling marketing & design.



"Veiligheid en gezondheid staan voorop bij Hogewoning. Wij zorgen ervoor dat het bezoek aan ons volgens de richtlijnen van het RIVM zal verlopen. We vragen daarom ook onze klanten om een bezoek vooraf in te plannen, zodat we de richtlijnen kunnen garanderen."

Meer informatie of het plannen van een afspraak:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)6 21280164
john@hogewoning.com    
www.hogewoning.com