Nieuwe accountmanagers Easy Drain en LoooX

Sanitairbedrijf RM Sanitair breidt uit met twee nieuwe werknemers. Zowel Easy Drain krijgt als badkamermerk LoooX hebben een nieuwe accountmanager aangesteld.Edwin is de nieuwe accountmanager voor Easy Drain, regio Noord-Nederland. Vanaf 1 december is hij als accountmanager in dienst getreden. Hij zal zijn uitgebreide vakkennis in praktijk brengen binnen deze nieuwe functie.

Nieuwe samenstelling buitendienst Easy Drain
De buitendienst van Easy Drain wordt nu gevormd door Edwin, Koen, Jeroen en Remi. Edwin en Koen zullen zich richten op retail. De focus van Jeroen en Remi ligt voornamelijk bij projecten en groothandel.LoooX

Jacqueline is geen onbekende in de interieurwereld. Ze heeft de nodige ervaring opgedaan als vertegenwoordiger van o.a. Eichholtz en Riverdale. Inmiddels heeft Jacqueline bij ons een nieuwe uitdaging gevonden. Zij is, naast Marco Saalmink, het nieuwe aanspreekpunt bij LoooX en informeert graag over de LoooX collectie. Jacqueline zal in Zuid-Nederland actief zijn.

Meer informatie:
Easy Drain
www.easydrain.nl

LoooX
www.looox.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.