Dutch Walltextile Company:

"We bieden exclusieve toegang tot materialen die elders niet vrij verkrijgbaar zijn"

Met de verschillende sociale beperkingen binnen Europa en de rest van de wereld waren er dit jaar geen handelsbeurzen. Dat betekent dat interieurdesigners minder kans hadden om producten te zien en persoonlijk contact te leggen met producenten zoals DWC (Dutch Walltextile Company).DWC kijkt er naar uit om weer aan beurzen en events deel te nemen om de nieuwe collecties, kleuren en materialen te presenteren. "Maar dat is voor nu nog niet mogelijk", laat het bedrijf weten. "We versturen nog steeds stalen van onze nieuwe materialen, maar waar kunnen onze klanten de producten nu in het echt ervaren en voelen?" 

Showroom In Amsterdam
"De fabrieksshowroom van DWC is een hub voor onze textieltraining en een permanente tentoonstelling van onze wandbekleding, aangebracht op grote muren. Hier organiseren we onze wandtextieltraining.
Het mooie aan de showroom is dat we er niet alleen kunnen demonstreren hoe onze producten worden aangebracht en eruit komen te zien. We bieden onze klanten ook exclusieve toegang tot nieuwe en interessante materialen die elders nog niet vrij verkrijgbaar zijn. Zo kunnen we de behoeften van de klant op een gepersonaliseerde manier benaderen.

Het bezoeken van de showroom kan alleen op afspraak. Bij ieder bezoek mogen designers stalen van onze producten meenemen om te gebruiken in hun moodboards."

ETC Design Centre Europe
Vertegenwoordigers, producenten, interieurprofessionals, consumenten en de pers komen samen in het ETC Design Centre Europe in Culemborg, het ultieme platform voor Nederlands interieurdesign. ETC is een permanente interieurbeurs van 15.000 m2 waar meer dan 500 merken, waaronder Dutch Walltextile Company, vertegenwoordigd zijn.

Voor interieurprofessionals is het een manier om hun klanten te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen ze in één keer allerlei merken langsgaan voor alle facetten van interieurdesign, van belichting tot wandbekleding. Het is een one-stop shop voor alles over interieurdesign en een geweldige plek voor eindgebruikers om inspiratie op te doen.

Normaal gesproken is ETC alleen toegankelijk voor interieurprofessionals en, op afspraak, voor hun klanten. Sinds kort kunnen eindgebruikers ook inspiratie opdoen, en een kijkje nemen in de wereld van de interieurprofessionals.

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.